Γ.Σ. ΑΒΕΡΩΦ: Επιστρέφει στο τοπικό ποδόσφαιρο η ιστορική ομάδα

Χαρμόσυνα νέα για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της πόλη μας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γ.Σ. Αβέρωφ Δράμας και επίσημα πλέον και ακολουθεί σχετική ανακοίνωση:

Η εξαφάνιση της αλάνας και της γειτονιάς από την πόλη μας θεωρούμε πως ήταν οι κύριοι λόγοι για την απενεργοποίηση των περισσότερων ιστορικών συλλόγων της Δράμας.

Κόντρα στο ρεύμα, μια παρέα ρομαντικών ξεκίνησε πριν λίγο καιρό την προσπάθεια επενεργοποίησης του ιστορικού Αβέρωφ και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Ο Γ.Σ.ΑΒΕΡΩΦ, είχε ξεκινήσει προπολεμικά από τον τότε προσφυγικό συνοικισμό Αβέρωφ, στην περιοχή Περίθαλψη της πόλης μας.

Η επανασύσταση του Συλλόγου έγινε το 1954, διατηρώντας και τμήμα καλαθοσφαίρισης, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα είχε τελευταία έδρα το γήπεδο του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας (ορφανοτροφείο).

Στη νέα προσπάθεια συμμετέχουν πρώην ποδοσφαιριστές του Αβέρωφ, παλιοί φίλαθλοι αλλά και νέοι φίλοι που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για την πορεία της προσπάθειας μας και για την διοικητική και αγωνιστική οργάνωση του συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται για να εγγραφούν ως μέλη, μπορούν να επικοινωνούν με μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, που θα ανακοινωθεί επίσημα πολύ σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *