Η καλύτερη 11αδα της 29ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε φορά πάμε και σήμερα στην καλύτερη 11αδα της χθεσινής εμβόλιμης αγωνιστικής.

Σήμερα θα παρακάμψουμε αυτό που κάνουμε κάθε φορά να επιλέγουμε μόνο από τις ομάδες που παίρνουν νίκη ή ισοπαλία για την καλύτερη 11αδα λόγω ΤΑΦΑ του τερματοφύλακα του Καλαμπακίου και φυσικά σε συνδυασμό ότι κανένας από τους υπόλοιπους γκολκίπερ των ομάδων που νίκησαν αυτή την αγωνιστική δεν έκανε το κάτι παραπάνω.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις επιλογές μας:

1: ΤΑΦΑ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Απίστευτη εμφάνιση από τον νεαρό γκολκίπερ που σταμάτησε σε ανεπανάληπτα τέτατετ τους ποιοτικούς επιθετικούς της Προσοτσάνης συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να μείνει ζωντανή η ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και το 0-1 της ήττας από την Προσοτσάνη.

2: ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Πολύ καλό ματς από τον δεξιό μπακ με μια ασίστ στο γκολ του Καλλέργη και πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του στο νικηφόρο 3-0 με τους Αμπελόκηπους.

3: ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Σταθερή αξία φέτος στο αριστερό άκρο της ομάδας του, εξαιρετικό παιχνίδι και μια καταπληκτική ασίστ στο Νίκο Στάικο για το 2-0 στο νικηφόρο τελικά 2-1 απέναντι στη Νέα Αμισό.

4: ΤΣΕΝΕΚΛΙΔΗΣ(ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ):

Σταθερή αξία στο κέντρο της άμυνας του Ακρίτα έκοψε όποτε χρειάστηκε στο πολύ σημαντικό 4-0 της ομάδας του απέναντι στην Α.Ε. Καλή Βρύσης.

5: ΑΣΤΕΡΙΟΥ(Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ):

Μεγάλη ΨΥΧΗ, απροσπέλαστος στο κέντρο της άμυνας, έδωσε τα πάντα και μπαίνει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ακόμη και όταν τραυματίστηκε παρά τις συστάσεις του γιατρού ήθελε να μπει και να αγωνιστεί και στα τελευταία λεπτά.

6: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Από τις σταθερές αξίες του φετινού Ορφέα.

Με τον Βώλακα δύο ασίστ στον Αθανασίου και τώρα με τον Ξηροπόταμο στο νικηφόρο 4-2 τα έκανε όλα, σκοράροντας και δύο φορές.

7: ΜΠΑΜΠΑΣΑΛΙ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ):

Μπορεί να μη σκόραρε στην ανατροπή της ομάδας του στο νικηφόρο 3-2 μέσα στην Αλιστράτη, ήταν όμως μέσα σε όλες τις φάσεις, είχε ένα δοκάρι και ήταν ο κορυφαίος.

8: ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ(Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ):

Σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, είχε την ψυχραιμία στο 32’ να κοντρολάρει και να εκτελέσει τον ανίκητο Τάφα για το νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί του Καλαμπακίου. Δεν είναι όμως μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική του παρουσία μέσα στο ματς και επιθετικά, αλλά το βασικότερο και με πολλές βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι.

9: ΠΑΡΟΥΤΣΗΣ(ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ):

Μόνο με θαύμα πλέον θα χάσει την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ ο Στράτος Παρουτσής με το χατ – τρικ στο 5-0 της ομάδας του επί του Άρη Καλαμώνα.

Θα μπορούσε να μπει και ο παρτενέρ του στην επίθεση Φουρουντζής με δύο γκολ στο ματς που επίσης ήταν εξαιρετικός.

10: ΜΠΑΤΖΙΟΣ(ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ):

Πέτυχε 2 γκολ, είχε και μια ασίστ τι άλλο να κάνει ο ποιοτικός μέσος του Ακρίτα στο νικηφόρο 4-0 απέναντι στην Καλή Βρύση που κράτησε ζωντανή την ομάδα του στη μάχη της παραμονής.

11: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Ένα ακόμη καλό ματς από τον επιθετικό της Πετρούσας με 2 γκολ στο νικηφόρο 3-0 της ομάδας του επί των Αμπελοκήπων.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *