Η καλύτερη 11αδα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

Φινάλε αγωνιστικής περιόδου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και εδώ πιστοί στο ραντεβού μας στην στήλη που τόσο αγαπήσατε με την καλύτερη 11αδα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας.

Η επιλογή πάντα όπως όλη την χρονιά από τις ομάδες που κατάφεραν και κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα με ΕΞΑΙΡΕΣΗ και πάλι την θέση του τερματοφύλακα με τον ίδιο πρωταγωνιστή και στην ανάλυση εξηγώ τον λόγο.

1: ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Το κάνουμε δεύτερη φορά φέτος με τον νεαρό ταλαντούχο γκολκίπερ των γηπεδούχων που τραυματίστηκε στο 31’ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, να του ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Από τους καλύτερους παίκτης του Εθνικού Αστέρα για ένα ακόμη παιχνίδι, ακόμη και σε αυτό το ματς πρόλαβε σε μισή ώρα να κάνει δύο επεμβάσεις με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι του Τσιμισκίδη στο 8’ με το σκορ στο 0-0.

2: ΣΥΜΙΡΔΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Φινάλε με νίκη γοήτρου για την Προσοτσάνη με τον νεαρό ακραίο επιθετικό να πετυχαίνει και ένα γκολ στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του μέσα στον Ξηροπόταμο.

3: ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ(Δόξα Βώλακα):

Το έχουμε ξαναπεί ότι είναι από τους καλύτερους αριστερούς ακραίους μπακ του πρωταθλήματος και σε ένα πολύ απαιτητικό μας με τον φορμαρισμένο Πανδραμαϊκό έκανε εξαιρετικό παιχνίδι συμβάλλοντας τα μέγιστα για το νικηφόρο 3-0 της ομάδας του.

4: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Ολοκλήρωσε μια εξαιρετική χρονιά ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός με εξαιρετική εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας έχοντας μεγάλη συμβολή στο νικηφόρο 2-0 επί του Άρη Μικροχωρίου.

5: ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ένα ακόμη ώριμο ματς από τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας του με την Καλλίφυτο που έφερε τον τίτλο μετά από 28 χρόνια στον ΠΑΟΠ.

6: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Πολύ καλό παιχνίδι από τον μέσο της Προσοτσάνης στο νικηφόρο 3-1 μέσα στον Ξηροπόταμο, ήταν και ο παίκτης που άνοιξε το σκορ.

7:ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Ορφέας Χωριστής):

Μόλις στα 14του χρόνια μπήκε αλλαγή στο ματς της ημέρας Φωτολίβος – Χωριστή 4-6 και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα βοηθώντας την ομάδα του να κλείσει με νίκη την φετινή χρονιά.

8: ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Από τους κορυφαίους σε απόδοση όλη την χρονιά για την Α.Ε. Αμπελοκήπων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την σαιζόν με εξαιρετική εμφάνιση και σκοράροντας στο 90’ το νικηφόρο γκολ για την ομάδα του στο 2-1 μέσα στο Καλαμπάκι.

9: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Πέτυχε χατ – τρικ στο νικηφόρο 5-1 της ομάδας του επί του Καλαμώνα και κέρδισε το χρυσό παπούτσι φτάνοντας στα 22 γκολ ο ικανότατος φορ της Πετρούσας.

10: ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση από τον τραυματισμό του και μετά το γκολ με τον Καλαμώνα, σκόραρε και στο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανδραμαϊκό συμβάλλοντας τα μέγιστα για το τελικό 3-0.

11: ΚΟΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Κλείνει η 11αδα μας με τον νεαρό του Μέγα που μπήκε αλλαγή στο 53’ στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Άρη Μικροχωρίου και σκόραρε στο 88’ και είχε σε γενικές γραμμές πολύ καλή απόδοση.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *