Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια για τον Μακεδονικό Αλιστράτης: Βασίλης Παπαδόπουλος(γεν. γραμματέας): Αυτοσκοπός η παραμονή και η καλύτερη δυνατή πορεία

Μετά από 4 χρόνια απουσίας ο Μακεδονικός Αλιστράτης επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία με σκοπό να μην αποτελέσει τον φτωχό συγγενή και στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία.


Μετά από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική σαιζόν ο Μακεδονικός τερμάτισε 1ος στο δεύτερο όμιλο της Β’ κατηγορίας με 37 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα με την καλύτερη επίθεση 47 γκολ και την καλύτερη άμυνα στα 11 γκολ.


Η άνοδος ήρθε στα πλέι-οφ με τους 23 βαθμούς και απολογισμό σε 8 αγώνες 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα με 16-9 τέρματα την καλύτερη άμυνα σε αυτή την διαδικασία μαζί με το Μικροχώρι.

Πρώτη μεταγραφή με την απόκτηση Δαφνάκη


Ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά ξεκίνησε ήδη με την ομάδα να ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή.


Πρόκειται για το νεαρό Κώστα Δαφνάκη που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και είχε μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική χρόνια με την φανέλα του Άρη Μικροχωρίου.
Μια ανακοίνωση μεταγραφής και μια ανακοίνωση αποχώρησης του επιθετικού Κονδυλίδη που δεν θα συνεχίσει στο Μακεδονικό στη μεγάλη κατηγορία.

Μιλώντας στο dramasport για την μεταγραφή του στον Μακεδονικό Αλιστράτης ο Κώστας Δαφνάκης δήλωσε:

” Ένα ευχάριστο ταξίδι τελείωσε στην οικογένεια του ΜΑΣ ΑΡΗ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ γεμάτος εμπειρίες κ δύναμη. Ευχαριστώ όλους, παράγοντες συμπαίκτες φιλάθλους για την αγάπη τους!
Η πρόκληση όμως ειναι η νέα αρχή στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος γεμάτος εμπειρίες δύναμη κ φιλοδοξίες για την νέα μου ομάδα τον μακεδονικό Αλιστράτης!
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς σε όλους!!!”

Ανανέωσε ο Καραμπατζάκης

Είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά την ομάδα και έχει αγωνιστεί σε αυτή και σαν ποδοσφαιριστής και πλέον σαν προπονητής.
Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνος μετά και την πετυχημένη φέτος παρουσία της ομάδας να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Τουλάχιστον 5 μεταγραφικές κινήσεις από την ομάδα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας μετά την απόκτηση Δαφνάκη η ομάδα του Μακεδονικού κινείται για την απόκτηση 5 ακόμη ποδοσφαιριστών.
Σίγουρα για ένα τερματοφύλακα που θα αποτελέσει δυνατό δίδυμο με τον Καρακούση, ένα στόπερ, στο μέσους και ένα επιθετικό.
Με ορισμένους ποδοσφαιριστές οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και αν αποκλείεται το επόμενο 10ημερο να έχουμε και ανακοινώσεις.

Βασίλης Παπαδόπουλος: Αυτοσκοπός η παραμονή και η καλύτερη δυνατή πορεία

Ασχολήθηκε φέτος διοικητικά με την ομάδα και η συμβολή του ήταν σημαντική στην καλή πορεία της ομάδας, όντας στενός συνεργάτης του νέου προέδρου της ομάδας Χρόνη Βαβλιάκη, με τον πρόεδρο που συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας.

Ο γενικός γραμματέας της ομάδας Βασίλης Παπαδόπουλος μίλησε στο dramasport για τους φετινούς στόχους της ομάδας.


Πιο συγκεκριμένα μας είπε:

“Μια χρόνια με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και υψηλότερους στόχους αρχίζει για τον Μακεδονικό Αλιστρατης.
Η άνοδος της ομάδας στην Α κατηγορία και η παραμονή της σε αυτή θεωρείται αυτοσκοπός ενώ υπάρχει και η φιλοδοξία για μια καλή θέση και γιατί όχι για μια διάκριση στο θεσμό .
Η διατήρηση του βασικού κορμού της περσινής ομάδας και η ενίσχυση με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές εκτιμάται πως θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας αποτελώντας την βάση ενόψει του πρωταθλήματος που αρχίζει και θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο !!
Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας η διοίκηση ευελπιστεί πως ο κόσμος θα σταθεί εκ νέου συμπαραστάτης στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών την νεα ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται !

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *