Η δραμινή παίκτρια του βόλει Σία Κεραμιτσοπούλου πήρε μεταγραφή στον Αρη Θ.!!!!

Στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο βόλεϊ θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η δραμινή Σία Κεραμιτσοπούλου.Η 19χρονη ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες της Γαία Δράμας όντας γέννημα θρέμμα της ομάδας και μετά από μια πετυχημένη χρονιά στο Ναύαρχο Βότση στην Α2 γυναικών, θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της παίζοντας σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος τον Άρη Θεσσαλονίκης που διέκρινε το ταλέντο της και την απέκτησε.Η δραμινη αθλήτρια στις δηλώσεις που έκανε μετά τις υπογραφές ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που της δίνει.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Αναστασίας Κεραμιτσοπούλου.Η Αναστασία Κεραμιτσοπούλου αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 20/08/2003 και έχει ύψος 1.85μ. Στη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε με την ομάδα του Ναύαρχου Βότση, ενώ προέρχεται από την ομάδα της Γαίας Δράμας.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την απόκτησή της από την ομάδα μας, η 19χρονη αθλήτρια τόνισε:
«Γεια σας, είμαι η Σίσσυ Κεραμιτσοπούλου και φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα του Άρη, στην θέση της διαγωνίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς».
Δ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *