ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΕΤΡΟΥΣΑ 0-0: Ικανοποιημένοι και οι δύο από την ισοπαλία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου και την Δόξα Πετρούσας για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Στον όμιλο φωτιά όπου συμμετέχουν Προσοτσάνη – Νευροκόπι και Μικροχώρι, οι δύο ομάδες μετά από ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι στο τέλος μάλλον συμβιβάστηκαν και έμειναν ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό μόλις στο 19’ έναν από τους καλύτερους παίκτες τους τον αμυντικό μέσο Στεργιανό και παρόλα αυτά στο β’ μέρος βρήκαν τις κλασσικές ευκαιρίες για να φτάσουν στη 2η νίκη τους μετά το διπλό μέσα στο Νευροκόπι.

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο 80’ με τον Νίκο Παπαδόπουλο ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ακόμη ένα τέτατετ με τον ίδιο παίκτη και άλλη μια κλασσική ευκαιρία με τον σέντερ φορ Βασιλειάδη.

Από την άλλη μεριά πολύ ώριμο παιχνίδι από την δυνατή φέτος Δόξα Πετρούσας που είχε δύο δοκάρια από την μεριά της για να πάρει αυτή το παιχνίδι.

Στο 40’ με ατομική προσπάθεια του Γάιδα και πλασέ στο κάθετο δοκάρι και στο 70’ σε σουτ του Καλλέργη έξω από την περιοχή και πάλι στο κάθετο δοκάρι.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα Πουλικίδης Κώστας με βοηθούς Τσακίρη Κώστα και Παστιάδη Μάνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης Πρ., Σκάρογλου, Ζαπουνίδης, Τουματσίδης Δημήτρης, Στεργιανός, Παπαδόπουλος Νίκος, Άλλα, Βασιλειάδης, Παπαζώτος, Κουπρόγλου.

Στο 19’ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Στεργιανός από τον Ζεκερίδη, ενώ στο β’ μέρος ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Τουματσίδης Ανέστης και Τουματσίδης Τάσος.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Λαζόγλου, Γιαγκούλας, Ντόμπρος, Τσάρτζαλος, Γεορδαμλής, Αυγητίδης, Στόικου Μάριος, Ταχτσιόγλου, Γεωργιάδης, Γάιδας, Δροσίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καλλέργης, Ουζούνης, Ξενίδης και Κυριακίδης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *