Δόξα Πετρούσας – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-2: Παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που ικανοποίησε τους φιλάθλους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Πετρούσας μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροπόταμου με το τελικό σκορ ισόπαλο 2-2.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή με πολύ ομίχλη και σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο κάτι όμως που δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που προσέφεραν καταπληκτικό θέαμα σε ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο που ικανοποίησε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Με αυτή την ισοπαλία η Πετρούσα στο ντεμπούτο του Ηλία Παντζαρίδη στον πάγκο έφτασε τους 20 βαθμούς παραμένοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς έχοντας σε 15 αγώνες, 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με τέρματα 27-25, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 8 βαθμούς στην 12η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες με τέρματα 16-35.

Να σημειώσουμε ότι στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Ζαγκλιβέρη.

Το φιλμ του αγώνα

Παιχνίδι που τα είχε όλα, 4 γκολ, 3 αποβολές, 3 πέναλτι, ένα ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις και σίγουρα αποζημίωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα.

Μόλις στο 15’ η Πετρούσα κέρδισε πέναλτι με τον Τσιάρα που εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Αλέξανδρος Πάνος κάνοντας το 0-1.

Πέντε λεπτά μετά σε μαρκάρισμα του Τσιάρα στον Γάιδα η Πετρούσα κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Θόδωρος Καλλέργης και απέκρουσε ο Τσιάρας με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει επανάληψη στην εκτέλεση γιατί ο Ζιάκας βγήκε εκτός γραμμής. 

Πάλι ο Καλλέργης εκτελεί πάλι ο Τσιάρας αποκρούει, στην επαναφορά όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καλλέργης κάνει με νέο σουτ το 1-1.

Στο 63’ ο Τάσος Λυκίδης με καταπληκτική ενέργεια περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, κάνει το σουτ σε κενή εστία αποκρούει ο Ξενίδης πάνω στη γραμμή με το χέρι σύμφωνα με τον ρέφερι που δίνει το πέναλτι και αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον παίκτη της Πετρούσας.

Αυτή την φορά εκτελεί ο Λυκίδης εύστοχα και αυτός όπως ο Πάνος στο 15’ κάνοντας το 1-2.

Συναρπαστική εξέλιξη στο φινάλε με τον Καλλέργη μετά από διώξιμο της μπάλας του τερματοφύλακα Ζιάκα με γροθιές, με συρτό σουτ να γράφει το 2-2 και ένα λεπτό μετά να πετυχαίνει και τρίτο γκολ η Πετρούσα που ακύρωσε η βοηθός Μαρία Ζάχαρη ως οφσάιντ.

Το ματς ολοκληρώθηκε με δύο ακόμη αποβολές, στο 93’ Μουχτάρης Γιώργος και Καλλέργης Θόδωρος αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα για μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Μαρία Ζάχαρη και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Παναγιώτογλου, Κατσαβουνίδης Π.(46’ Τουκμακτσής), Ντόμπρος(84’ Ζεδαμάνης), Κυριακίδης Σταύρος(65’ Κύρτσης), Γάιδας, Καλλέργης, Ουζούνης(65’ Γιαγκούλας Γιάννης), Κοντογιάννης(84’ Κατσαβουνίδης Μ.).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκας, Πάππος, Δημίου, Τσιάρας(75’ Ωραιόπουλος), Οικονομίδης(52’ Άρμεν), Μελικίδης(64’ Μουχτάρης Γιώργος), Κιοσσές, Καλαϊδόπουλος, Ιωαννίδης Μιλτιάδης, Πάνος, Λυκίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *