Άρης Καλαμώνα – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 2-3: Δύσκολη νίκη για τον Μέγα που ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 3-2 τον αξιόμαχο Άρη Καλαμώνα, μια νίκη που φέρνει τον Μέγα στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς αλλά με παιχνίδι περισσότερο από τους βασικούς του αντιπάλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε 15 αγώνες ο Άγιος Αθανάσιος έχει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 28-10, ενώ ο εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι Καλαμώνας παραμένει ουραγός με 4 βαθμούς έχοντας στα ίδια παιχνίδια 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 13 ήττες με 16-60 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ξεκίνησε με καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σου του Γιάννη Κυριακίδη από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια.

Στο 7’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μετά από κόρνερ σε κεφαλιά του Κοσμά Παπαδόπουλου, το γκολ όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Νάννο.

Στο 10’ ο Καλαμώνας έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Χάρη Γεωργιάδη να κάνει σουτ από κοντά ελάχιστα άουτ.

Μεγάλη δύναμη για τους φιλοξενούμενους τα στημένα του Γιώργου Παπαζώτου που εκτέλεσε κόρνερ στο 15’ και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Στεργιανό έγινε το 0-1 με τον Νάννο να πέφτει για να απομακρύνει την μπάλα, αλλά βοηθός και διαιτητής έτρεξαν προς την σέντρα θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Δύο λεπτά μετά πάλι κόρνερ από αριστερά με Παπαζώτο, σουτ του Καραγιαννίδη στα σώματα και από κοντά με νέο σουτ πάλι ο Στεργιανός θα κάνει το 0-2.

Σε δύσκολες συνθήκες με πολύ βροχή και το β’ μέρος με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυναμικά και στο 46’ να κερδίζουν πέναλτι σε χέρι του Παπακωνσταντίνου που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι και εκτέλεσε εύστοχα στο γάμα της εστίας ο Χάρης Γεωργιάδης μειώνοντας σε 1-2.

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Καλαμώνας στο 54’ έφτασε στην ισοφάριση σε προσπάθεια του Γεωργιάδη, κακό διώξιμο της μπάλας του Παπακωνσταντίνου και κοντινό σουτ του Γεωργιάδη Χάρη και πάλι για το 2-2.

Ο Μέγας λογικό ήταν και πάλι να πάρει τα ηνία του ματς όντας το φαβορί της αναμέτρησης και στο 68’ ο Φόρης Παναγιώτου με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Δημήτρη Τουμαντζίδη από κάθετη πάσα του Παπαζώτου αλλά κακό τελείωμα το σουτ έφυγε άουτ και τίποτα περισσότερο στο ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Θαμνίδης Χάρης με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Μπαρούμα Κωνσταντίνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Μητρούσης, Γεωργιάδης, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης Χάρης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης(73’ Νοάρδος), Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(68’ Ντόβας), Τσαγκαλίδης(46’ Μπαστούνης), Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή(54’ Περπερίδης), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης(80’ Βασιλακάκης), Παπαζώτος, Ευκαρπίδης.

Δ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *