Δόξα Βώλακα – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 2-0: Προβάδισμα για τους γηπεδούχους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πήρε ο Βώλακας κερδίζοντας στην πανίσχυρη έδρα του τον πολύ ποιοτικό φέτος Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Σίγουρα ακόμη δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα, οι γηπεδούχοι όμως εξασφάλισαν ένα πολύ καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στις 3/1/2024 στην έδρα του Αγίου Αθανασίου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο μέρος η Δόξα Βώλακα ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή της μπάλας και τις καλύτερες ευκαιρίες για να προηγηθεί κάτι που το κατάφερε στο 45’ με τον Ηλία Μουζενίτοβ σε γρήγορη εκτέλεση φάουλ και κοντινό πλασέ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Λαμπρινουδάκη.

Πιο πριν ο Βώλακας είχε αρκετές καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ, στο 8’ σε πλασέ του Σέγκου από αριστερά που πέρασε παράλληλα από την εστία, στο 17’ με τον Μποσκοψίου και στο 24’ από κόρνερ σε κεφαλιά του Τσενεκλίδη που η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 34’ ακυρώθηκε γκολ του Νίκου Στάικου για οφσάιντ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται, ενώ σε αυτό το πρώτο μέρος ο Μέγας είχε μόνο μια καλή στιγμή σε κόρνερ του Παπαζώτου και κοντινό σου του προωθημένου Παπακωνσταντίνου.

Άλλη εικόνα, άλλο ματς στο β’ μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Βαγγέλη Παγκάκη για ένα ακόμη ματς να αποδεικνύει πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι.

Στο 62’ σε μακρινό σουτ του Γιώργου Παπαζώτου εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ και στο 77’ σε σουτ του Στεργιανού με τα ακροδάχτυλα ο Παγκάκης βρήκε την μπάλα πριν χτυπήσει στο δοκάρι και περάσει κόρνερ.

Ο Βώλακας στο β’ μέρος είχε να επιδείξει μόνο μια καλή ευκαιρία με τον Μουζενίτοβ στο 65’ και φυσικά το γκολ στο 83’ με καταπληκτικό σουτ του Ηλία Σταμπουλή έξω από την περιοχή, με τους παίκτες του Μέγα να διαμαρτύρονται ότι η φάση ξεκίνησε από λανθασμένη υπόδειξη φάουλ από τον διαιτητή.

Το ματς ολοκληρώθηκε με μια ακόμη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Μέγα να μειώσει το σκορ στο 86’ σε κόρνερ και κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού Κοσμά Παπαδόπουλου στο δοκάρι και άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καλοσίδης Άνθιμος με βοηθούς Παυλίδη Σταύρο και Μπουλή Αναστάσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Μαρκόπουλος(90’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σέγκος(76’ Τολμαϊδης), Δράμπαλης, Στάικος Νίκος, Σταμπουλής Ηλίας, Μουζενίτοβ(67’ Τσαμπάζης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Ζεκερίδης(51’ Μουρζίδης), Παπακωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Κοντρόπουλος(72’ Ξενίδης), Παναγιώτου Φόρης, Παπαζώτος, Περπερίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *