ΠΑΟΠ Νέας Αμίσου – Φίλιπποι Δοξάτου 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους

Την 10η νίκη της σε 18 αγώνες σημείωσε η ομάδα της Νέας Αμισού κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τους Φιλίππους Δοξάτου.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν χαμηλά στους 13 βαθμούς και την 13η θέση της βλέποντας μάλιστα τη διαφορά να ανεβαίνει από την γραμμή στους 6 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟΠ είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του ματς, με το Δοξάτο που είχε για ένα ακόμη ματς αρκετές βασικές απουσίες να παίζει με αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο να «χτυπήσει» στην κόντρα.

Δύο σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος με Τσιμισκίδη και Βραμέντζαλη, μεγαλύτερη πίεση στο δεύτερο με πρωταγωνιστές τους δύο σκόρερ στο ματς Παύλο Τσιμισκίδη και Θέμη Αθανασιάδη που πέτυχαν και τα δύο γκολ της ομάδας τους.

Δίκαιη επικράτηση για τη Νέα Αμισό που συνεχίζει την εξαιρετική φετινή της πορεία.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 64’ ωραία προσπάθεια του σέντρα του Τσιμισκίδη, ο Θέμης Αθανασιάδης στοπάρει την μπάλα και με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 75’ ωραία συνεργασία Τσιμισκίδη και Μπιαζάκη Αχιλλέα με τον τελευταίο να κάνει από κοντά το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Μπουλής Αναστάσιος και Γκαϊτατζή Σταματία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Κανταρτζής, Παγώνης(46’ Παπακωνσταντίνου), Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Μυτιληναίος(62’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Θεοδωρίδης(75’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Βασιλειάδης Παύλος(85’ Μασκαλίδης), Τσιμισκίδης, Πούλας, Αθανασιάδης(75’ Ζαγιάκου).

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Κώστας, Κοτσαμάνης(70’ Αποστολίδης), Μωϋσιάδης, Καραγιαννίδης Γιώργος, Μόσχος, Δημητριάδης Γρηγόρης, Θωμαϊδης(59’ Νότας), Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης(70’ Κεσίδης), Δημητριάδης Α., Παντίκογλου(66’ Βασιλακάκης Δημήτρης).

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *