Δόξα Βώλακα – Δόξα Πετρούσας 2-3: Απίστευτη ανατροπή από 2-0 για τους φιλοξενούμενους!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Βώλακα, με την τοπική ομάδα να προηγείται 2-0 της Πετρούσας μέχρι το 56’ της αναμέτρησης και να φεύγει τελικά από το γήπεδο ηττημένη με σκορ 2-3!!!

Καταπληκτικό παιχνίδι κυρίως στο β’ μέρος ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες, απίστευτος ρυθμός, πάνω – κάτω η μπάλα στο τέλος όσο εύκολα μπορούσε να γίνει το 3-2 άλλο τόσο το 2-3 όπως και έγινε τελικά στο φινάλε.

Πολύ κόσμος στο γήπεδο, πραγματικά κρίμα ένα τόσο ωραίο γήπεδο να μην έχει εν έτη 2022 κερκίδες και ο κόσμος να ψάχνει μέρος να καθίσει στα χόρτα ή στις πέτρες για να απολαύσει αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

Το πρώτο 25 λεπτό του ματς ανήκει ολοκληρωτικά στον Βώλακα που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 14’, ακυρωθέν γκολ στο 19’ και σκόραρε στο 22’ με πέναλτι του Τσιαμπάζη.

Στη συνέχεια η Πετρούσα χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση ισορρόπησε την κατάσταση και πήγαμε με το 1-0 μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Καταπληκτικό παιχνίδι στο β’ μέρος με τρελό ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Μαρκόπουλο, αλλά δέχθηκαν άμεσα την μείωση του σκορ με τον Αντωνιάδη και τρία λεπτά μετά την ισοφάριση με τον Μιχαλάκη.

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον Βώλακα να χάνει πιο κλασσικές, η Πετρούσα όμως είχε τον τελευταίο λόγο και με κεφαλιά του Γάιδα στο 90’ πήρε την μεγάλη νίκη πιάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας την Προσοτσάνη.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 22’ σε σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα βρει στον Αυγητίδη χέρι δίνει ο ρέφερι και πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Τσαμπάζης και γράφει το 1-0.

Στο 53’ ωραία κίνηση του Μαρκόπουλου περνάει δύο αντιπάλους και με συρτό σουτ κάνει το 2-0.

Στο 56’ ωραία κίνηση του Καλλέργη περνάει τον τερματοφύλακα και πασάρει στον Αντωνιάδη που σε κενή εστία μειώνει σε 2-1.

Στο 59’ σουτ του Καλλέργη καταπληκτική επέμβαση του Μπόσκου στη συνέχεια της φάσης νέο σουτ του Μιχαλάκη και το 2-2 για την Πετρούσα.

Στο 90’ σύγχυση και αδράνεια στην άμυνα του Βώλακα από κοντά με κεφαλιά ο Γάιδας κάνει το 2-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Μανώλη Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Χρήστος Αθανασιάδης):

Μπόσκος, Χαλκίδης, Σεβδίλης, Καρπιτσάρης, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης, Μουζενίτοβ, Δράμπαλης Κώστας, Τσαμπάζης, Σταμπουλής Ηλίας, Σίγγος Γιάννης.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Σταμπουλής Θανάσης, Τσιμισκίδης, Παρασκευούδης.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Ντόμπρος, Αυγητίδης, Μιχαλάκης, Ουζούνης, Γάιδας, Καλλέργης, Δροσίδης(22’ λ. τ. Αντωνιάδης).

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κύρτσης, Τσάρτσαλος.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *