ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2-2: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και για τις δύο ομάδες

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Πετρούσας εκεί που η τοπική Δόξα φιλοξένησε την Α.Ε. Καλαμπακίου. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετή όρεξη να παίξουν  καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πετρούσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Παλληκαρη με την κεφαλιά του να περνάει άουτ. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές ευκαιρίες στο 32’ και στο 35 με τον Παλληκάρη και τον Στόϊκου Μ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και στο 35’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή νε τον Δημητρίου. Στο 40’ ο Δημητρίου θα μπει μέσα στην περιοχή με τον Παλληκάρη να τον ανατρέπει, την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κωνσταντινίδης Κ. κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πετρουσα μπήκε καλύτερα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες στην αρχή του δευτέρου μέρους. Στο 71’ ο Γεωργιάδης θα κάνει το 1-1 για την Πετρούσα, τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 74’ ο Αγγελόπουλος θα κάνει το 1-2. Στο 80’ ο Στόϊκου Μ. θα κάνει το 2-2 για την Πετρούσα ενώ το Καλαμπάκι τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες το παιχνίδι καθώς αποβλήθηκε ο Στόϊκου Μ.

Από την Πετρούσα ξεχώρισαν οι: Στόϊκου Μ. και Γάϊδας ενώ απο το Καλαμπάκι οι: Αγγελόπουλος, Δημητρίου και Κωνσταντινίδης

5’ Κόρνερ για την Πετρούσα με τον Ξενίδη, κεφαλιά του Παλληκάρη άουτ

32’ Σούτ του Μάρκου Στόϊκου η μπάλα άουτ.

35’ Σουτ του Παλληκάρη η μπάλα άουτ

38’ Σουτ του Δημητρίου η μπάλα άουτ

40’ ανατροπή του Δημητρίου από τον Παλληκάρη πέναλτι για το Καλαμπάκι

41’ Πέναλτι Κωνσταντινίδης 0-1

51 Πλασε του Δροσίδη άουτ

65’ Φάουλ του Κωνσταντινίδη άουτ

66’ Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη η μπάλα άουτ

70’ Σουτ του Στόϊκου Μ. ο Τάφα θα διώξει σωτήρια

71’ Πλασέ του Γεωργιάδη η μπάλα στα δίχτυα 1-1

75’ Σουτ του Αγγελόπουλου 1-2

80’ Σουτ του Στόϊκου Μ. 2-2

85’ Τετ α τετ Στόϊκου Μ. η μπάλα άουτ

Δόξα Πετρούσας (Δημήτρης Κυριακίδης) : Παπαγεωργίου, Ξενίδης, Κύρτσης, Στόϊκου Γ., Παλληκάρης, Αυγητίδης, Καλλέργης, Στόϊκου Μ., Γεωργιάδης Γ., Γάϊδας, Δροσίδης.

Α.Ε. Καλαμπακίου ( Λάζαρος Μουρατίδης): Τάφα, Πέτρο, Παπαηλίας, Κλογκίρι, Δημητριάδης, Λαζαρίδης, Κυριαζάκης, Δημητρίου, Τζιβανάκης, Κωνσταντινίδης, Αγγελόπουλος.

Διαιτητές : Κοτσάνης, Κουβαλάκης, Τσακίρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *