Μ.Α. Ξηροποτάμου – Δόξα Πετρούσας 0-1: Νίκη στα σημεία με λυτρωτή τον Τζάρτζαλο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Μπουτζέκης

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Πετρούσα στην δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου με 0-1 στο 90’ με λυτρωτή τον Τζάρτζαλο μετά από κόρνερ. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες και όποια έβαζε πρώτη γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι όπως και έγινε.

Η Πετρούσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν από πλάγιο η μπάλα έφτασε στο Αυγητίδη έξω από την περιοχή, σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και στο 16’ ο Μιχαλάκης θα κάνει το φάουλ από τον κέντρο περίπου του γηπέδου θα αποκρούσει αρχικά ο τερματοφύλακας του Μέγα και στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης δεν θα μπορέσει να βάλει σωστά την προβολή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ξηροπόταμος ανέβασε απόδοση και ισορρόπησε το παιχνίδι. Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 23’ όταν ο Πάνος έκανε την κούρσα από δεξιά έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Υψηλό οποίος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λάζογλου.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 30’ όταν σε κόρνερ ο Καρασαββίδης έκανε την κεφαλιά πάσα στον Υψηλο, με τον επιθετικό του Ξηροποτάμου να κάνει την προβολή με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 32’ κάθετη μπαλιά του Πάνου στον Λυκίδη και πριν γίνει απειλητικός θα βγει ο Λαζόγλου και θα τον κόψει, σε μια φάση που ο πάγκος της Πετρούσας διαμαρτύρεται για οφσαιντ .

Στο 38’ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Μιχαλάκη ο Δεϊμερτζόγλου θα μπλοκάρει εύκολα, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48’ όταν από αντεπίθεση έφτασε η μπάλα στον Πάνο και τετ α τετ με τον Λαζόγλου έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από τα δοκάρια.

Στην συνέχεια η Πετρούσα έχασε 3 καλές ευκαιρίες με Καλλέργη, Κυριακίδη, Ουζούνη με το 0-0 να παραμένει.

Στο 90’ η Πετρούσα θα κερδίσει κόρνερ ο Τζάρτζαλος  θα πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Ξηροπόταμο ξεχώρησαν οι: Καρασαββίδης, Υψηλός, Πάνος και Πολυχρονίδης, ενώ για την Πετρούσα οι: Μιχαλάκης, Τζάρτζαλος, Αντωνιάδης και Ουζούνης.

Καλή η διαιτησία του κ.  Σιαμανή χωρίς ιδιαίτερα παράπονα από τις δύο ομάδες

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παπάζης):


Δεϊμερτζόγλου, Πολυχρονίδης, Κελεσίδης, Καρασαββίδης, Τσιάρας,Πάππος, Τανούσι, Πάνος, Λυκίδης, Υψηλός, Κιοσσές.
Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τοσούνογλου, Καραγκιοζόπουλος και Μήτρου.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):


Λαζόγλου, Γιαγκούλας, , Ξενίδης, Τζάρτζαλος, Γιορδαμλής, Κωνσταντινίδης, Μιχαλάκης, Ουζούνης, Καλλέργης, Κυριακίδης, Αντωνιάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν  οι:

Δροσίδης, Σιδιρόπουλος, Κύρτζης, Καλλέργης, Ταχτσόγλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *