Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου 3-3: Γκολ και θέαμα σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αγ. Αθανασίου εκεί που το Καλαμπάκι φιλοξένησε τον Εθν. Αστ. Καλλιφύτου, σε ένα παιχνίδι με πολλές αυξομειώσεις στο σκορ και πολλές συγκινήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Καλλίφυτος κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν σε μια αντεπίθεση στο 12’ ο Φουρουτζής βγήκε τετ α τετ πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το 0-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και στο 23’ μετά από φάουλ έξω από την περιοχή ο Αγγελόπουλος έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Το Καλαμπάκι βρήκε και δεύτερο τέρμα με σουτ του Καπτέλη 3’ λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη. Στο 31’ μετά από πίεση της Καλλιφύτου ο Φουρουτζής έπαιξε το Ασλανίδη μέσα στην περιοχή και ο δεύτερος με σουτ έκανε το 2-2 για την ομάδα του Θωμά Ματρακούκα.

Στο 34’ το Καλαμπάκι θα κερδίσει κόρνερ με τον Καλαϊτζίδη να πιάνει την κεφαλιά μέσα από 7 παίκτες της Καλλιφύτου που απλά παρακολουθούσαν τον παίκτη των γηπεδούχων να σκοράρει για το 3-2.

Στο 42’ η Καλλίφυτος θα χάσει ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο  Φουρουτζής βγήκε τετ α τετ θα παίξει το Παπαδόπουλο που θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Παρουτσή που θα σουτάρει με τον Κλόγκερί θα απομακρύνει πάνω στην γραμμή, με το 3-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες και στο 76’ ο Παρουτσής έκανε το 3-3 για την Καλλίφυτο το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Καλλίφυτος διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι στο 48’ σε πέσιμο του Φουρουτζή που δεν δόθηκε.

Από το Καλαμπάκι ξεχώρισαν οι : Καλαϊτζίδης, Αγγελόπουλος και Προκοπίου, ενώ για την Καλλίφυτο οι: Φουρουτζής, Τσάκαλος και Ασλανίδης.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Μουρατίδης): Κελετζής, Καλαϊτζίδης, Δεμενελούδης, Κλογκερι, Παναγιώτογλου, Διαμάντι, Ρετζεπ. Ποιμενίδης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Πέτρο, Μαυροβασίλης, Παστραφίδης, Χιτζίδης

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου(Ματρακούκας): Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ασλανίδης, Παρουτσής, Παπαδόπουλος, Μαντάς, Φουρουτζής.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Φερσιζίδης, Ουρσούζης, Χατζηεφραιμίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *