Φίλιπποι Δοξάτου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-2: Γειτονικό επεισοδιακό ντέρμπι και 3η σερί νίκη για τους φιλοξενούμενους

Ντέρμπι με τα όλα του αυτό που έγινε στο γήπεδο Φτελιάς που χρησιμοποιεί ως έδρα το Δοξάτο μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου.

Οι φιλοξενούμενοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό τους Νίκο Παπαδόπουλο που πέτυχε 2 γκολ με ανατροπή πήραν τη νίκη με σκορ 1-2 και με το 3ο συνεχόμενο τρίποντο τους ανέβηκαν στους 18 βαθμούς.

Από την άλλη μεριά το Δοξάτο μπορεί να παίζει καλά, δεν παίρνει όμως βαθμούς και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με 10 βαθμούς ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα

Το Δοξάτο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με πέναλτι του Δημήτρη Βασιλακάκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’.

Οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο στο πρώτο μέρος και είχε πέρα από το γκολ τρεις πολύ καλές στιγμές με τον σκόρερ και ένα φάουλ του Γρηγοριάδη, αλλά ουσιαστικά τον Άγιο Αθανάσιο μέσα στο παιχνίδι τον κράτησε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα ο τερματοφύλακας Καραγιαννίδης Γιώργος με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Ο Άγιος Αθανάσιος που απείλησε μόνο με ένα μακρινό σουτ του Παπαζώτου στο πρώτο μέρος, μπήκε με διαφορετική νοοτροπία στο δεύτερο μέρος και απείλησε δύο φορές πάλι με τον Παπαζώτο, την μεγάλη ευκαιρία όμως να κάνει το 2-0 την έχασε το Δοξάτο σε τέτατετ του Βασιλακάκη και πλασέ ελάχιστα άουτ.

Το ματς έγινε ροντέο στο τελευταίο 20λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με μακρινο σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου και λάθος εκτίμηση του Καραγιαννίδη και όχι μόνο αυτό αλλά 6 λεπτά μετά κέρδισαν και πέναλτι με τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Το Δοξάτο έβγαλε και πάλι αντίδραση, κέρδισε πέναλτι αλλά αυτή την φορά ο Δημήτρης Βασιλακάκης έστειλε την μπάλα άουτ.

Επεισόδια και δύο αποβολές στο φινάλε του ματς

Μεγάλη ένταση είχαμε στο φινάλε του ματς με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ένταση και στην κερκίδα με τον Νίκο Παρασκευούδη να διακόπτει για λίγα λεπτά το ματς και να αποβάλλει τον αρχηγό του Δοξάτου Γιώργο Καραγιαννίδη και τον μέσο του Αγίου Αθανασίου Μπαμπασαλί.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 7’ πτώση του Κυριαζάκη από μαρκάρισμα του Δημητριάδη, πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Βασιλακάκης και κάνει το 1-0.

Στο 64’ μακρινό σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου αιφνιδιάζει τον Καραγιαννίδη που δεν αντιδράει σωστά και το 1-1.

Στο 71’ πτώση του Μπαμπασαλί από μακρκάρισμα του τερματοφύλακα Καραγιαννίδη πέναλτι που εκτελεί εύστοχα στο κέντρο της εστίας ο Παπαδόπουλος και κάνει το 1-2.

Στο 73’ πτώση του Γρηγοριάδη από μαρκάρισμα του Δημητριάδη, πέναλτι που εκτελεί άουτ ο Βασιλακάκης και μένει το 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Κώστα Τσακίρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φίλιπποι Δοξάτου(Στράτος Κονταξής): Καραγιαννίδης Κώστας, Μωϋσιάδης, Καράνταης Πέτρος, Μόσχος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Δημητριάδης, Γρηγοριάδης, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Βιράνης, Βασιλακάκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μαργαριτίδης, Παντίκογλου, Κεσίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου(Μπάμπης Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Γ., Τουμαντζίδης Δημήτρης, Σκάρογλου, Μουρζίδης, Δημητριάδης, Στεργιανός, Παπαδόπουλος Νίκος, Ζεκερίδης, Φυλαντζόπουλος, Παπαζώτος, Μπαμπασαλί.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τουμαντζίδης Ανέστης, Σαλπιγκτίδης και Παρασκευαϊδης.

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *