Α’ ΕΠΣ 2ος όμιλος: Μεγάλο ντέρμπι Προσοτσάνη – Βώλακας κρύβει η 10η αγωνιστική | Εύκολο θεωρητικά έργο για Πετρούσα και Ν. Αμισό

Με την 10η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας στον Δεύτερο όμιλο. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κρύβει το μεγάλο ντέρμπι Προσοτσάνη – Βώλακας, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και στο Νευροκόπι εκεί που ο φορμαρισμένος Ακρίτας θα φιλοξενήσει την Κ. Βρύση.

Στην Ν. Αμισό ο τοπικός ΠΑΟΠ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Κουδουνιών σε ένα γειτονικό ντέρμπι το οποίο σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος.

Η Νέα Αμισός προέρχεται από ήττα στο Νευροκόπι με 1-0 κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση. Η Νέα Αμισός έχει ποιότητα σαν ομάδα και δικαίως βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στον πρώτο γύρο.

Από την άλλη μεριά τα Κουδούνια βρίσκονται στην προ τελευταία θέση με 6 βαθμούς και είναι μια ομάδα η οποία βασίζεται στο πάθος και δεν παρατά κανένα παιχνίδι, κάτι που το απέδειξε στο παιχνίδι με το Νευροκόπι.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε τελειώσει 0-8 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Πολυχρονίδη.

Σίγουρα ένα από τα παιχνίδι που ξεχωρίζουν είναι αυτό ανάμεσα στο Νευροκόπι και Κ. Βρύση. Το Νευροκόπι με νέο προπονητή τον Λευτέρη Ροδίτη δείχνει φορμαρισμένο και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τον πρώτο γύρο και να δείχνει πάλι ένα υγιές σύνολο.

Το Νευροκόπι προέρχεται από μια μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Νέας Αμισού με 1-0 και θέλει σιγά-σιγά να ξεκινήσει να κάνει ένα σερί για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Από την άλλη πλευρά η Κ. Βρύση αποτελεί μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία δεν παρατά κανένα απολύτως παιχνίδι και πηγαίνει στο Νευροκόπι για πάρει αποτέλεσμα και να μείνει κοντά στην μάχη της 4ης θέσεις που οδηγεί στα Play Off. Η ομάδα του Δημήτρη Βασιλειάδη πηγαίνει στο Νευροκόπι μετά από ήττα 1-4 από την Πετρούσα.

Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο τελείωσε 3-0 υπέρ της Κ. Βρύσης.

Το Μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια χειμώνα Προσοτσάνη η οποία είναι και αήττητη στον πρώτο γύρο, θα φιλοξενήσει την ποιοτική Δόξα Βώλακα.

Η Προσοτσάνη είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο 8 στα 8 με 24 βαθμούς και δείχνει ότι θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας αφού πάντα με την μέχρι τώρα πορεία είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου προέρχεται  από νίκη με πολύ καλή εμφάνιση με του Φωτολίβους με 2-6.

Ο Βώλακας μετά το σοκ του Σεπτεμβρίου που έχασα βασικά γρανάζια έχτισε καλό σερί και πηγαίνει στην Προσοτσάνη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και την ρεβανς.

Τέλος, Εύκολο έργο φαίνεται να έχει η Πετρούσα με αντίπαλο τον Ακρίτα Ν. Κρώμνης που έχει βρει στα τελευταία παιχνίδια τον τρόπο να έχει μια κλειστή άμυνα και να δέχεται δύσκολα γκολ. Το πρόβλημα είναι στην επίθεση για τον Ακρίτα που δεν θα έχει τον Ζάχο Γεωργιάδη ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη πλευρά η Πετρούσα φέτος είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και βρίσκεται στο κυνήγι την Προσοτσάνης για την πρώτη θέση. Η Κ. Βρύση δεν έχει επηρεαστεί αγωνιστικά αρκετά από την απώλεια του Γεωργιάδη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και το έδειξε στην Κ. Βρύση. Σίγουρα είναι μια σημαντική απώλεια του Γεωργιάδη για την Πετρούσα και του ευχόμαστε καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο τελείωσε 0-2 υπερ της Πετρούσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της αγωνιστικής :

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ             –              ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ            –              ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ         –              ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ            –              ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *