Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 3-0: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των γηπεδούχων

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ηττήθηκε καθαρά και δίκαια με σκορ 3-0 από τον ιστορικό Απόλλων Καλαμαριάς.

Οι γηπεδούχοι που έτσι και αλλιώς ήταν το φαβορί της αναμέτρησης μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 10’ ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων το πρώτο μέρος και στο 29’ φυσιολογικά ήρθε και το 2-0 μετά από προσπάθεια του Κυπαρίσση και στην επαναφορά ο Αλτιντζής έγραψε το 2-0.

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν χωρίς όμως να απειλούν όπως στο πρώτο μέρος, ενώ ο ΠΑΟΠ έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση και έτσι φτάσαμε στο 90’ με τον Αποστολίδη να κερδίζει πέναλτι από τον Βραμέντζαλη που εκτέλεσε εύστοχα ο Πόζογλου για το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Λαμπρίδης Γιώργος του συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς Σαμαρά Αθανάσιο του ίδιου συνδέσμου και Μουρατίδη Κώστα του συνδέσμου Ημαθίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(Γιώργος Αμανατίδης): Παλαβράκης, Μούχαλης(83’ Σκάπης), Τσαπακίδης, Καλούσης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Καλαϊτζής, Μπλέτσας(65’ Δορή), Κυπαρίσσης(83’ Πόζογλου), Δασκαλάκης(74’ Πάνος), Αλτιντζής(65’ Αποστολίδης).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Μιχαηλίδης Παύλος, Μητρούσης Στέφανος, Μιχαηλίδης Κώστας, Γάκης(60’ Βραμέντζαλης), Ζαγιάκου(46’ Θεοδοσιάδης), Γεωργιάδης Χάρης(46’ Αθανασιάδης), Γεωργιάδης Δημήτρης(70’ Λουκίδης), Ιωαννίδης Μίλτος(60’ Σουμπάκης), Οικονομίδης, Σουβλέρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *