ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Προσοτσάνη 1-1: Ματς λεπτομερειών και μοιρασιά βαθμών

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πιο σημαντικό παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας που διεξήχθη στο γήπεδο της Δόξας μια και γίνονται έργα σε αυτό της Νέας Αμισού.

Ένα παιχνίδι που όπως αναφέρουμε στον τίτλο ήταν ματς λεπτομερειών και στο τέλος είχαμε μοιρασιά βαθμών με τους τυπικά γηπεδούχους που παίζουν ΚΑΘΑΡΑ όλα τα παιχνίδια και το αποδεικνύουν κάθε αγωνιστική να φτάνουν στους 43 βαθμούς αλλά να υποχωρούν πλέον στην 5η θέση μια και νίκησε το Καλαμπάκι, ενώ για την Προσοτσάνη αυτή η απώλεια την έφερε πλέον στη 2η θέση με 55 βαθμούς ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Βώλακα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος η Προσοτσάνη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχε 3 τελικές με Καλαϊτζή, Γουνατίδη και Τόπι.

Η Νέα Αμισός ΄άρχισε να ισορροπεί μετά το 15′ και στο 18′ από εξαιρετική κάθετη πάσα του Παύλου Βασιλειάδη ο Πούλας με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την Προσοτσάνη να έχει την καλύτερη ευκαιρία της στο 44′ με ξαφνικό γυριστό σουτ του Γουνατίδη που πέρασε άουτ.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι με την είσοδο Ευκαρπίδη και Κ΄ώστα Τσακμακίδη έγιναν πιο απειλητικοί και πιεστικοί και μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τόπι στο 51′ κοντινή προβολή άουτ και στο 55′ σουτ που έδιωξε με τα πόδια ο Λαμπρινουδάκης, ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της πίεσης το 1-1στο 56′ με ωραία συνεργασία Τόπι και Καλαϊτζή με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά στη κλειστή γωνία και να κάνει το 1-1.

Από εκεί και πέρα και παρά την κούραση των δύο ομάδων είδαμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές όπου πάντως έλειπε η τελική πάσα και η πολύ μεγάλη φάση στην αντίπαλη εστία.

Η Προσοτσάνη πάντως με διπλή προσπάθεια του Κώστα Τσακμακίδη στο 68′ βρήκε το γκολ που ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ από τον βοηθό κ. Ανδρέογλου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Ανδρέογλου Στέργιο και Παυλίδη Σταύρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Κανταρτζής(83′ Παπακωνσταντίνου), Παγώνης, Χρυσοχοϊδης(36′ λ.τ. Θεοδωρίδης), Φερσιζίδης, Σιλλός, Αθανασιάδης(69′ Θεοδοσιάδης), Βασιλειάδης(69′ Μπιαζάκης Δημήτρης), Τσιμισκίδης(83′ Σουμπάκης), Πούλας, Ζαγιάκου.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Παυλίδης, Πετρίδης(88′ λ.τ. Αντωνιάδης), Τσαγκαλίδης(46′ Ευκαρπίδης), Ρούσσος(60′ Λίπο), Γουνατίδης(60′ Ματζιάρης(, Λυκίδης(46′ Τσακμακίδης Κώστας), Τόπι.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *