ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 0-1: Επαγγελματική νίκη για την ομάδα του Γιάννη Όμπαση

Επαγγελματική νίκη για το Δοξάτο αφού κατάφερε και κέρδισε στα σημεία την ομάδα του Ακρίτα Ν. Κρώμης μετά από ατομικό λάθος του τερματοφύλακα.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες προσπάθησαν πρώτα να μην δεχτούν γκολ και στην συνέχεια να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ακρίτα μόλις στο 3’ όταν ο Μωϋσιάδης Γ. βγήκε τετ α τετ με τον Καραγιαννίδη με τον τερματοφύλακα του Δοξάτου να αποκρούει.

Στο 14’ πρώτη καλή ευκαιρία και για τους φιλοξενούμενους όταν ο Χατζηνικολαϊδης θα πιάσει ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 23’ λάθος έξοδο του Καρυπίδη με τον Βεράνη να κάνει το 0-1 για το Δοξάτο το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη συνέχισαν οι δύο ομάδες να κοιτάζουν πρώτα τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ μετά το 70’ το παιχνίδι άνοιξε καθώς ο κ. Μάρτζιος πέρασε στην επίθεση τον Ταντσίδη γεμίζοντας την άμυνα του Δοξάτου.

Στο  80’ ο Μπραχία θα κάνει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Καραγιαννίδη να αποκρούει σωτήρια. Στο 90’ ο Βουλόδημος θα εκτελέσει το φάουλ από τον χώρο του κέντρου η μπάλα θα φτάσει στον Ταντσίδη με τον παίκτη του Ακρίτα να πλασάμε και τον Καραγιαννίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 90’ για τον Ακρίτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Καλαϊδόπουλος, τελικό αποτέλεσμα 0-1 και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το Δοξάτο.

Για την ομάδα του Ακρίτα ξεχώρισαν οι: Μωϋσιάδης Στέλιος, Μωϋσιάδης Γιάννης, Ταντσίδης, ενώ για το Δοξάτο οι: Μόσχος Χατζηνικολαϊδης και Ορούσι.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης (Θανάσης Μάρτζιος): Κουρτίδης, Μωϋσιάδης Σ., Ωρολογάς, Δερμεδεσιώτης, Ταντσίδης, Καλαϊδόπουλος, Μουστάκας, Μωϋσιάδης Γ., Βουλόδημος, Καρατζιάς, Σαμουλαδάς.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπραχία, Παπαδόπουλος Κ, Καπαγερίδης,

Δοξάτο (Γιάννης Όμπασης): Καραγιαννίδης Κ., Ορούσι, Λουλούδης, Νότας, Μόσχος, Καραγιαννίδης Γ., Βεράνης, Μποζίνης, Αποστολίδης, Χατζηνικολαϊδης, Σεραφειμίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Καλτσίδης, Παντίκογλου, Χιωτάκης, Καρατζόγλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *