ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για το Νευροκόπι

Σκληρό καρύδι ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης έβαλε δύσκολα στον συνονόματο του Νευροκοπίου και είχε χρυσή ευκαιρία στο 97′ με πέναλτι που εκτέλεσε τρεις φορές και αστόχησε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και να πετύχει το πρώτο του γκολ.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν πολύ στο πρώτο μέρος, εγκλωβίστηκαν από την καλή άμυνα του Ακρίτα και είχαν μετρημένες ευκαιρίες με τους 18′ Αμπατζίδης, 20′ Τσακίρης, 32′ Μουζενίτοβ, 43’ Μαυρόπουλο.

Στο β μέρος το Νευροκόπι ανέβασε την απόδοση του, είχε τρία δοκάρια με Τσακίρη , Κεσόπουλο και Ζηρινίδη και κατάφερε να βρει το γκολ με τον Ηλία Μουζενίτοφ στο 68′.

Η φάση του ματς όμως έγινε στο 97′ όπου σε χέρι αμυντικού ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους.

Εκτελεί ο Καρατζιάς αποκρούει ο Αλεξίου, διαιτητής και βοηθός όμως δίνουν επανάληψη. Εκτελεί πάλι ο Καρατζιάς ξανά ο Αλεξίου απομακρύνει , νέα επανάληψη από τον διαιτητή με τον Αλεξίου να αποβάλλεται με 2η κίτρινη καρτα. Αυτή την φορά την εκτέλεση αναλαμβάνει ο παίκτης που το κέρδισε ο Κιουμουρτζής η μπάλα στο δοκάρι στην επαναφορά σουτ άουτ.Διακριθέντες : Αμπατζίδης, Γαλόπουλος, Σωτηρόπουλος από τους νικητές ενώ απο τον Ακρίτα οι: Ταντσίδης, Πλακίδης, Καλαϊδόπουλος

Νευροκόπι (Κονταξής):Αλεξίου, Τολμαϊδης(46’ Κασσός), Γαλόπουλος, Μαυρόπουλος, Τσενεκλίδης, Σωτηρόπουλος, Αμπατζίδης(73’ Κεσσόπουλος), Μπάτζιος, Μαυρόπουλος, Μουζενίτοβ(87’ Ζηρινίδης), Τσακίρης(90+8 Μιχαηλίδης Π.).

Ακρίτας Ν. Κρώμνης(Μάρτζιος): Κουρτίδης, Μωϋσιάδης Στ., Πλακίδης, Δεμεδεσιώτης, Ταντσίδης, Μωϋσίδης Ιωνν., Καλαϊδόπουλος, Αλβανός, Σαμολαδάς, Παπαδόπουλος Καρατζιάς.

 Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: : Καπαγιερίδης, Βουλόδημος, Μπούσιος, Κιουμουρτζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *