Αίαντας Δράμας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Drama Christmas Camp

Ολοκληρώθηκε σήμερα το διήμερο τουρνουά του Αίντα Δράμας με την ονομασία Drama Christmas Camp με την παρουσία 27 ομάδων και αρκετού κόσμου που γέμισαν το προπονητικό κέντρου του Πανδραμαϊκού, δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

Το 2nd Drama Christmas Cup έριξε σήμερα το απόγευμα την αυλαία του, μετά από ένα διήμερο τουρνουα γεμάτο ποδοσφαίρο, με απόλυτη επιτυχία!
27 ακαδημίες από την Βόρεια Ελλάδα (Έβρο, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα) αλλά και την Βουλγαρία και τα Σκόπια, έδωσαν βροντερό παρών με 85 τμήματα και σύνολο 1200 παιδιά, ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο στην πόλη μας και στις εγκαταστάσεις του Πανδραμαϊκου στον Μυλοπόταμο Δράμας.
Για ακόμη μια φορά το αναπτυξιακό ποδοσφαίρο και η ακαδημία μας έδειξαν ότι ο αθλητισμός, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πολιτισμό, καθώς το διήμερο τουρνουα μας έφερε στην πόλη περισσότερους από 3.000 επισκέπτες οι οποίοι μετά το πέρας των αγώνων, κάνανε την επίσκεψη τους στην Ονείρουπολη Δράμας, στα εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης της πόλης μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις Δραμινες επιχειρήσεις.


Επιδίωξη και στόχος μας είναι το Drama Christmas Cup, να γίνει θεσμός την περίοδο των Χριστουγέννων στην πόλη μας και πρόθεση μας είναι η συνεργασία με τον Δήμο Δράμας, την Περιφέρεια αλλά και την ΕΠΣ Δράμας, για να βγει ένα αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο.
Να ευχαριστήσουμε όλες τις ακαδημίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους υπεύθυνους και τους προπονητές των ακαδημιών και τους γονείς που στήριξαν την διοργάνωση αυτή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Πανδραμαϊκου για την παραχώρηση των γηπεδικων του εγκαταστάσεων για την πραγματοποίηση του τουρνουά, αλλά και τις ομάδες της Νέας Αμισσου και του Ηρακλή Μαυρόβατου για την βοήθεια τους στην παροχή υλικού για την ομαλή διεξαγωγή.


Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς του τουρνουά οι οποίοι στήριξαν το τουρνουα μας και είναι εξής: Oco Clean, Πορεία Ο.Ε., Καρβουνιάρης, Βόρειος Ελλάς, Νεογαλ, Macron, Farmer Καστιδη και Ιδ. Βρεφονηπιακός Σταθμός και ΝηπιαγωγείοΓαϊτανιδη.
Για το τέλος αφήσαμε τους εθελοντές ΓΟΝΕΙΣ της ακαδημίας μας, τα BALL BOYS που ήταν παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας, τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ της ανδρικής μας ομάδας και τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ της ακαδημίας μας που χωρίς όλους αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθει με τόση επιτυχία το 2nd Drama Christmas Cup.
Ο πήχης ανέβηκε ψηλα από την δεύτερη κιόλας χρόνια και για τον λόγο αυτό δεσμεύομαστε ότι το 2024 γεροί να είμαστε, το 3rd Drama Christmas Cup θα ανοίξει τις πύλες του με ακόμα καλύτερα και ωραιότερα πράγματα και περισσότερες εκπλήξεις!
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μεσα από την καρδιά μας.
Αίαντας Δράμας – Aiantas Dramas
Τα καλύτερα έρχονται.
Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία ❗

Απο την επίσημη σελίδα του Αίντα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *