Α.Ε. Αμπελοκήπων – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-3: Σπουδαίο διπλό με πρωταγωνιστή τον Γουνατίδη

Την νίκη με 1-3 πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα η Προσοτσάνη στο Δ. Κραχτίδης με αντίπαλο την Α.Ε. Αμπελοκήπων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη όπως παραδέχθηκαν και οι δύο προπονητές στην συνέντευξη τύπου.

Η Προσοτσάνη είχε σε καλή μέρα τον Γουνατίδη που πέτυχε 2 τέρματα ένα σε κάθε ημίχρονο, ενώ με οδηγό την άμυνα έφτασε σε μια ακόμη σπουδαία νίκη.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα η Προσοτσάνη και είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να μετατρέπετε σε κάποια σπουδαία ευκαιρία. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και απείλησαν με τους : Άλλα, Μίτρε, Χριστοφορίδη και Μουρατίδη.

Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Τσακμακίδη Κ., με τον Καλαϊτζή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0 για την ένωση, ενώ στους πανηγυρισμούς τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι που έφεραν ως αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Δράμας για ράμματα.

Οι Αμπελόκηποι συνέχισαν αν πιέζουν και στο 27’ ο Τέλλο θα πιάσει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η ομάδα του Ντίνου Τεξίζογλου συνέχιζε να πιέζει και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Τέλλο, Μιτρε, Χριστοφορίδη και Άλλα.

Στο 45’ ο Τόπι θα παίξει τον Ματζιάρη δεξιά θα βγάλει την σέντρα και με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Γουνατίδης θα κάνει το 1-2 για την Προσοτσάνη, σκορ με το όποιο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη βρήκε ένα γρήγορο γκολ πάλι με τον Γουνατίδη για το 1-3 στο 52’. Από εκεί και πέρα οι Αμπελόκηποι προσπάθησαν να βρουν κάποιο τέρμα με το 1-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους Αμπελόκηπους ξεχώρησαν οι: Τέλλο, Παπαδόπουλος και Καραγκιοζίδης, ενώ για την Προσοτσάνη οι: Γουνατίδης, Αστερίου, Μελενικιώτης και Ματζιάρη.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Παρασκευούδης, Θαμνίδης, Ζάχαρη

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Τεξίζογλου): Μπόσκος, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κ., Μίτρε, Τέλλο, Μουρατίδης, Άλλα, καραγκιοζίδης, Χριστοφορίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μαυρίδης, Τρελλόπουλος, Δαφνάκης, Κυσσίδης, Θ., Τσερκέζος.

Προσοτσάνη Γ.Σ.: Αβράαμ, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής(25’ Τσακμακίδης Α.), Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ματζιάρης, Λυκίδης, Γουνατίδης, Τσακμακίδης Κ., Τόπι.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Τσαγκαλίδης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *