Άρης Φωτολίβους – Δόξα Βώλακα 0-2: Δύσκολη πρόκριση στους 8 για τους κατόχους του τροπαίου απέναντι στο εξαιρετικό Φωτολίβος

Δύσκολη πρόκριση στους 8 του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε η κάτοχος του τροπαίου Δόξα Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 2-0 στο γήπεδο Μεγαλοκάμπου τον τυπικά γηπεδούχο Άρη Φωτολίβους.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με το Φωτολίβος να μπαίνει καλύτερα στο ματς και στο 20’ σε σέντρα του Καταρντζή και πτώση του Μίλτου Ιωαννίδη από τον Μποσκοψίου να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι, με την φάση όμως να σταματάει πιο νωρίς για οφσάιντ.

Ο Βώλακας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30’ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στη γωνία του Ηλία Σταμπουλή με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 59’ το Φωτολίβος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε σουτ του Ιορδανίδη στο δοκάρι και με έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι πάνω στον Μίλτο Ιωαννίδη που έκανε το σουτ στην επαναφορά.

Στο 64’ από ωραίο σπάσιμο της μπάλας από τον Σέγκο ο Ηλίας Μουζενίτοβ έκανε το 0-2.

Το Φωτολίβος ζήτησε και πάλι πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από κόρνερ στο 72’ με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημόπουλος Κώστας με βοηθούς Γκαϊτατζή Σταματία και Δημητριάδη Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δικταπανίδης, Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης, Χαρέμι(71’ Αλκίδης), Δεληγιώρογλου, Μουλαδάκης(86’ Στυλιανίδης), Κοντογιάννης(67’ Ιορδανίδης), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης, Γεωργιάδης Νίκος, Κανταρτζής.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Τουλκέρης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης(68’ Δερμεντζής), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Σέγκος(66’ Σκληρός), Τσαμπάζης(46’ Βασιλειάδης Μίλτος), Σταμπουλής Ηλίας, Στάικος Νίκος, Μουζενίτοβ Ηλίας(77’ Σταμπουλής Δημήτρης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *