Φίλιπποι Δοξάτου – Δόξα Πετρούσας 1-2: Υποβιβασμός στη Β’ κατηγορία για το ιστορικό Δοξάτο

Δύσκολη η χθεσινή ημέρα για τους Φιλίππους Δοξάτου που ηττήθηκαν στο γήπεδο Φτελιάς με 2-1 από την Δόξα Πετρούσας και υποβιβάστηκαν στην Β’ κατηγορία.

Μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, είναι σίγουρο ότι θα βρει τον δρόμο της και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη μεριά η Δόξα Πετρούσας από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας, σίγουρα η φετινή 7η θέση της βαθμολογίας δεν την αφήνει ικανοποιημένη και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα διεκδικήσει τελείως διαφορετικά πράγματα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος το Δοξάτο ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο στο πρώτο μέρος και βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 35’.

Ωραία κάθετη πάσα του Δημήτρη Βασιλακάκη, γύρισμα του Παντελή Γρηγοριάδη και σουτ από αριστερά και πλάγια με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα από τον Πέτρο Καράνταη για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν πιο πριν και δοκάρι στο ξεκίνημα του ματς σε σουτ του Παντελή Γρηγοριάδη.

Η Πετρούσα ανέβασε απόδοση στο β’ μέρος, το Δοξάτο όμως συνέχισε να είναι απειλητικό και να απειλεί για ένα 2ο γκολ, αλλά μια άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους άλλαξε όλη την ψυχολογία του ματς.

Στο 63’ ο Ζαπουνίδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σε σέντρα στην περιοχή της ομάδας του, με κεφαλιά κρέμασε τον Καραγιαννίδη και έγινε το 1-1 και σαν δεν έφτανε αυτό στο 73’ ο Παντίκογλου δεν έδιωξε την μπάλα, στρώθηκε στον Φόρη Παναγιώτου που με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσετ το τελικό 1-2.

Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και από δύο αποβολές σε επεισοδιακό φινάλε

Στο φινάλε του ματς λογικό είναι για τους γηπεδούχους τα νεύρα να είναι τεντωμένα και η κατάσταση να ξεφύγει σχετικά εύκολα.

Είχαμε αποβολή από τον πάγκο για τον προπονητή των γηπεδούχων Χρήστο Ζεκερίδη και τον Καρατζόγλου για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ για τον ίδιο λόγω αποβλήθηκε ο Φόρης Παναγιώτου της Πετρούσας και ο Κύρτσης με 2η κίτρινη κάρτα.

Το Δοξάτο διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα οφσάιντ στον Ηλία Κωνσταντινίδη και δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρι του Τζάρτζαλου και πτώση του Καρατζόγλου σε κόρνερ πριν αποβληθεί.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Σκριτζόβαλη Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης):

Καραγιαννίδης Κώστας, Καραγιαννίδης Γιώργος, Καράνταης, Ζαπουνίδης, Νότας, Δημητριάδης Γρηγόρης(70’ Κυριαζάκης), Βασιλακάκης Δημήτρης(70’ Παντίκογλου), Ζάχαρης(78’ Θεοφανίδης), Βιράνης(57’ Καρατζόγλου), Αποστολίδης, Γρηγοριάδης(78’ Κωνσταντινίδης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Κύρτσης, Χατζησαββίδης, Γάιδας, Καλλέργης, Γαϊδατζής(56’ Παναγιώτου).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *