Ορφέας Χωριστής – Άρης Καλαμώνα 3-0: Γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε για τον εξαιρετικό Ορφέα

Με νίκη έκλεισε την σαιζόν ο εκπληκτικός φέτος Ορφέας Χωριστής που με 64 βαθμούς τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας ένα μόλις βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Βώλακα.

Η αγωνία για τον Ορφέα κράτησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μια και είχε λήξη το δικό του παιχνίδι και την ίδια ώρα παιζόταν ακόμη το ματς της Προσοτσάνης με τον Βώλακα, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία με τον Τόπι στο 95’ όπου αν σκόραρε ο Ορφέας θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος η νίκη πήγε στην ομάδα που είχε το κίνητρο και το ήθελε περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2’ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Σάββα Αθανασίου από δεξιά προηγήθηκαν 1-0 με τον Καλαμώνα να έχει μια καλή στιγμή στο 30’ όταν από κοντά ο Καγιάογλου έκανε μια προβολή που μπλόκαρε ο Κιουμουρτζής.

Καλό παιχνίδι και στο β’ μέρος με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς και να έχουν δοκάρι σε σουτ του Δούμπλατζη στο 73’ με την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Ντόβα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Αμανατίδη να κερδίζει πέναλτι από τον Ντόβα στο 82’ και να το εκτελεί ο ίδιος για το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Αθανασίου με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Βαγγέλη Χασιώτη και Κυριάκο Παλαμά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Μελισσίδης(86’ Καρίπης), Τζιρίτης, Παπαδόπουλος Σάββας, Μανωλεσάκης, Καπουσούζης, Αμανατίδης, Δούμπλατζης(73’ Αραμπατζής), Βουτσινάς(86’ Κεσίδης Π.), Αθανασίου, Καλλέργης(46΄Κουμπρόγλου, 73’ Τόσιογλου).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Χρήστος Κιοσσές):

Ματσιώρης, Νικολαϊδης, Ντόβας, Βουβαλίδης, Βέις, Δεληκωστίδης, Χορόζογλου, Γεωργιάδης(46’ Μπερμπερίδης), Ιωαννίδης Στέφανος, Καγιάογλου, Αλμανίδης Στέφανος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *