Φίλιπποι Δοξάτου – Α.Ε. Καλή Βρύσης 7-0: Ξέσπασαν οι γηπεδούχοι και μπήκαν δυναμικά στη μάχη της παραμονής

Μετά από καιρό νίκη για το Δοξάτο και μάλιστα με το εντυπωσιακό 7-0 απέναντι στην ουραγό Καλή Βρύση, μια νίκη που φέρνει τους Φιλίππους στους 16 βαθμούς και με αναπτερωμένες ελπίδες για εξασφάλιση της παραμονής.

Το παιχνίδι δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική και το τελικό σκορ τα λέει όλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και μόλις στο 3’ ο Γρηγοριάδης κέρδισε πέναλτι από τον Χρήστο Δάφτσιο που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλακάκης κάνοντας το 1-0.

Το έργο του Δοξάτου έγινε πιο εύκολο στο 13’ με τον Παντίκογλου να κάνει την σέντρα και ο Ηλίας Κωνσταντινίδης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 2-0.

Στο 24’ ο Γρηγοριάδης κέρδισε πέναλτι από τον Χρήστο Δάφτσιο με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον κεντρικό αμυντικό της Καλή Βρύσης θεωρώντας ότι ο παίκτης του Δοξάτου ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Την εκτέλεση αυτή την φορά την ανέλαβε ο Γρηγοριάδης και έκανε το 3-0.

Το ημίχρονο έληξε και με 4ο γκολ και 2ο προσωπικό του Δημήτρη Βασιλακάκη στο 44’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τυπική διαδικασία το β’ μέρος με το 5-0 να γράφεται στο 46’ σε σέντρα του Παντίκογλου διώξιμο του Γιώργου Κόττα με την μπάλα να βρίσκει στον Κεφαλά και να καταλήγει στα δίχτυα με αυτογκόλ.

Δύο ακόμη γκολ για το Δοξάτο στο 77’με πλασέ του Παντίκογλου και στο 90’ από πάσα του Παντίκογλου και σε κενή εστία ο Βιράνης διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Στέφανο Τζιερτζίδη και Κώστα Θεοδωρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης, Μωϋσιάδης, Νότας(Δημητριάδης Α.), Ζαπουνίδης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Καρατζόγλου(60’ Μόσχος), Βασιλακάκης Δημήτρης(46’ Παντίκογλου), Ζάχαρης, Βιράνης, Κωνσταντινίδης(60’ Κοτζαμάνης), Γρηγοριάδης(70’ Βασιλακάκη Ε.).

Α.Ε.ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ(Γιώργος Ζιώγας): Τσακίρης, Κόττας Γιώργος, Κεφαλάς, Δάφτσιος Χρήστος, Αβράμης Πέτρος(73’ Κόττας Νεκτάριος), Δάφτσιος Θανάσης, Βουγόγιας, Βοσκοπούλλι, Αβράμης Βασίλης, Ουζούνης, Μπούτιος Ε.(52’ Σκριτζόβαλης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *