ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Ανακοίνωση για το παιχνίδι με την Προσοτσάνη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΠ Ν.Αμισου για το παιχνίδι με την Προσοτσάνη για όλα που διαδραματίστηκαν, δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

Η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αμισου παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο “Γεώργιος Μάκρης” στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο πρωτοπόρων ομάδων του νόμου μας.
Δυστυχώς έγιναν μάρτυρες γεγονότων και συμπεριφορών που δεν έχουν χώρο και λόγο ύπαρξης στους αθλητικούς χώρους.
Ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας μας στεναχώρησε, μας δημιούργησε συναισθήματα έντονης θλίψης και σίγουρα θα μας οδηγήσει σε ενέργειες με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση του αθλητή στο μέτρο των δυνατοτήτων του συλλόγου μας.
Δεν μπορεί όμως το ατυχές γεγονός να γίνει το δέντρο που θα ρίξει σκιά σε αναιτιες συμπεριφορές εναντίον της αποστολής της ομάδας μας.
Ο εκφοβισμός, ο προπηλακισμος, η λεκτική και σωματική βία δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά από κανέναν και αφήνουν μια βαριά σκιά.
Η διοίκηση του συλλόγου μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην κινδυνέψει ξανά ποδοσφαιριστής, προπονητής ή φίλαθλος της ομάδας μας.
Πιστοί στο φίλαθλο πνεύμα και το ευ αγωνιζεσθαι καλούμε τις αθλητικές αρχές του νόμου να δώσουν τις λύσεις σε προβλήματα συμπεριφορών που είναι πλέον αρκετά στα γήπεδα του νομού μας.

Εκ της διοίκησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *