ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Αλεξανδρούπολη 3-1: Έκλεισε νικηφόρα μια καταπληκτική χρονιά

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε μια καταπληκτική χρονιά για τον πρωταθλητή Δράμας ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που κέρδισε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία την Αλεξανδρούπολη με σκορ 3-1.

Αξιοπρεπέστατη η παρουσία της δραμινής ομάδας στην διαδικασία των μπαράζ, τερμάτισε στη 5η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς έχοντας το αήττητο εντός έδρας με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, οι δύο εκτός έδρας ήττες όμως οριακά στις λεπτομέρειες με Εύοσμο και Πηγές και η ισοπαλία στην πρεμιέρα στο Σιδηροχώρι στοίχησαν στο να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος όλα κρίθηκαν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΠ να έχει για ένα ακόμη ματς μεγάλο πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Παύλο Τσιμισκίδη που σημείωσε 3 γκολ στο 1’ με πέναλτι και με δύο σουτ μέσα από την περιοχή στο 9’ και το 32’.

Η Αλεξανδρούπολη που είχε εξασφαλίσει πριν το παιχνίδι και μαθηματικά την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία προσωρινά μείωσε σε 2-1 με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Κώστα Πατσιώρα.

Ο ΠΑΟΠ στο β’ μέρος έκανε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος, έκλεισε τις γραμμές της και ουσιαστικά πέρα από ένα σουτ στο δοκάρι στο 88’ από τον Σεντεμέντε δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του Παντελή Γρηγοριάδη

Άτυχη στιγμή στο ματς στο 25’ ο τραυματισμός του Παντελή Γρηγοριάδη που έγινε αναγκαστική αλλαγή και ας ελπίσουμε οι εξετάσεις να μη δείξουν κάτι σοβαρό και να είναι γρήγορα και πάλι σιδερένιος στα γήπεδα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κτίστης με βοηθούς Ασηκίδη – Κουτσογιάννη όλοι του συνδέσμου Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Τζάρτζαλος(65’ Πούλας), Κερεμίδης, Λουκίδης, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου, Γρηγοριάδης(26’ λ. τ. Ιωσηφίδης), Βασιλειάδης Παύλος(65’ Προβατίδης), Τσιμισκίδης(79’ Μπιαζάκης  Αχιλλέας), Βακιρτζής(65’ Αμανατίδης Γιάννης), Σουμπάκης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ(Νίκος Μπαχαρίδης):

Παπαδόπουλος, Ακρίβος(59’ Ράλλης), Κοκκινίδης(46’ Σεντεμέντες), Μουρατίδης(46’ Κυριζάκης), Πατσιώρας Άγγελος, Καρακασίδης, Πατσιώρας Κώστας, Γκαϊτατζής(71’ Μανδαλής), Τσελέπης(65′ Γουντενούδης).

Δ. ΑΔ.

ΦΩΤΟ: ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΔΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *