Α.Ε. Αμπελοκήπων – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-0: Τις ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, την πρόκριση οι γηπεδούχοι

Σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας σημείωσε η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας με σκορ 1-0 την πολύ ποιοτική ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Ένα παιχνίδι και μια πρόκριση που κυριολεκτικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του ματς σε όλη την διάρκεια του, να έχουν πολλές τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, οι Αμπελόκηποι όμως πιο αποτελεσματικοί, βρήκαν την μια ευκαιρία που έψαχναν, σκόραραν και πήραν την μεγάλη πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΠ που είχε την κατοχή της μπάλας και απειλούσε κυρίως από στημένες φάσεις την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Αμπελοκήπων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ σε ωραία προσπάθεια του Θεοδωρίδη από δεξιά, το σουτ που έκανε όμως έδιωξε με πολύ καλή έξοδο βάζοντας σωστά το σώματα του ο εξαιρετικός Μπόσκος για να κάνει στη συνέχεια της φάσης κεφαλιά ο Αχχιλέας Μπιαζάκης που πέρασε άουτ.

Μάλιστα ο νεαρός φορ της Νέας Αμισού νωρίτερα είχε μια πιο κλασσική ευκαιρία όταν σε γύρισμα του Παγώνη από ευνοϊκή θέση έκανε δυνατό σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο β’ μέρος οι Αμπελόκηποι ευτύχησαν πολύ νωρίς στο 55’ ουσιαστικά στην πρώτη τους τελική στην αντίπαλη εστία να προηγηθούν με ωραία ομαδική προσπάθεια, πάσα του Καραγκιοζίδη, ωραία γύρισμα του Πολυχρόνη Μουρατίδη και από το ύψος του πέναλτι πολύ ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας από τον χρυσό σκόρερ των γηπεδούχων τον Τέλο.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο κλειστά για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και τα κατάφεραν, με τη Νέα Αμισό να απειλεί σε σουτ του Φερσιζίδη μετά από κόρνερ λίγο άουτ και δύο φορές με σουτ του Θέμη Αθανασιάδη στην πρώτη ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Μπόσκος και στη δεύτερη σουτ στην κίνηση η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι Αμπελόκηποι στην κόντρα είχαν ένα καλό σουτ του Δαφνάκη στο εξωτερικό μέρος των διχτύων και μια κεφαλιά του Πολυχρόνη Μουρατίδη που μπλόκαρε ο Λαμπρινουδάκης.

Μεγάλη πρόκριση για τους Αμπελόκηπους που με την παρουσία του Ντίνου Τενξίζογλου στον πάγκο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έφτασαν στην 7η θέση της βαθμολογίας και έχουν φτάσει πλέον και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Πέτρος Ραβίκαλης με βοηθούς Παρασκευά Αντωνίου και Ελένη Ιορδανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Ντίνος Τενξίζογλου): Μπόσκος, Τσάνης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κώστας, Μίτρε, Τέλο(70’ Δαφνάκης), Άλλα(14’ Κασαπίδης, 61’ Τσερκέζος), Μουρατίδης, Καραγκιοζίδης, Χριστοφορίδης(61’ Κυσσίδης Θανάσης).

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Θεοδωρίδης, Παγώνης(82’ Μασκαλίδης), Φερσιζίδης(80’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Βραμέντζαλης, Σιλλός, Πούλας, Βασιλειάδης(66’ Χρυσοχοϊδης), Μπιαζάκης Αχιλλέας(66’ Παπακωνσταντίνου), Ζαγιάκου, Αθανασιάδης.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Πηγή: Star Β. Ελλάδος

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *