Πήρε φωτιά η κορυφή | Επιάσε στην κορυφή την Προσοτσάνη η Χωριστή | Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Καλλίφυτος| Σημμαντικές νίκες για Βώλακα, Καλαμώνα και Πετρούσα

Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που είχαμε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πολλά τέρματα.

Στην σημερινή αγωνιστική σημειώθηκαν 18 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 342 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στην σημερινή αγωνιστική ημέρα είχαμε 5 νίκες γηπεδούχων μια νίκη φιλοξενούμενου και μόλις μια ισοπαλία.

Στα παιχνίδια της ημέρας, πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Προσοτσάνη Γ.Σ. που ηττήθηκε στα σημεία από την τον Άρη Καλαμώνα με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Χρήστου Κιοσσέ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι σε ανταγωνιστικό και δύσκολο αντίπαλο. Το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Αλμανίδης.

Μεγάλη νίκη στα σημεία για την Χωριστή με 1-0 με αντίπαλο την Α.Ε. Αμπελοκήπων, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο με την χωριστή να παίρνει την δύσκολη νίκη με αυτογκολ του Κυσσίδη Κ.

Μεγάλη νίκη για τον Βώλακα εντός έδρας απέναντι στο Καλαμπάκι με σκορ 3-2, με τέρμα του Σίγγου Ι. στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όλα έμοιαζαν εύκολα όταν ο Βώλακας πήρε προβάδισμα 2  τερμάτων με τα γκολ των Σταϊκου και Μποσκοψίου, με το 2-0 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι ισοφάρισε με δύο γκολ του Αγγελόπουλου στο 50’ και στο 90’ ενώ είχε χάσει πιο πριν πέναλτι το Καλαμπάκι με τον Καπτέλι. Στις καθυστερήσεις ο Σίγγος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Στο  ντέρμπι σωτηρίας η Καλλίφυτος κατάφερε και πήρε το σημαντικό τρίποντο απέναντι στο Δοξάτο με 3-0, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από την αρχή του β’ μέρους. Η Καλλίφυτος κατάφερε να φτάσει σε μια δύσκολη νίκη με τα γκολ των Ουρσούζη και του Παρουτσή που πέτυχε δύο τέρματα για το τελικό 3-0.

Εύκολο απόγευμα για την Πετρούσα που κατάφερε και πέρασε από το Νευροκόπι με σκορ 4-0, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες και χωρίς τερματοφύλακα.

Άνετη νίκη και για τον Ξηροπόταμο που κατάφερε και κέρδισε την Κ. Βρύση εύκολα με 4-0  , σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του κ. Παπάζη βρήκε 3 τέρματα στο β’ μέρος και δίκαια πήρε το τρίποντο.

Τέλος ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στον Αγ. Αθανάσιο με σκορ 0-0 ανάμεσα στον Μ.Α. Α.γ Αθανασίου και την Ν. Αμισό.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ    0-4

Σκόρερ: 30’ Τζάρτζαλος, 45’+1 Αντωνιάδης, 70’ (πεν) Γαϊδας, 88’ Καλέργης

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ       3-2

Σκόρερ: 5’ Στάϊκος, 10’ Μποσκοψίου, 90’ +5’ Σίγγος / 50’(πεν) – 90’ Αγγελόπουλος χαμένο πέναλτι Καπτέλι

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ                 4-0

Σκόρερ: 18’ Καλαϊδόπουλος, 70’ – 80’ Τανούσι, 84’ Μουχτάρης Χρ.

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ         3-0

Σκόρερ: 70’ Ουρσούζης, 80’(πεν) – 85’Παρουτσης

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ               1-0

Σκόρερ:24’ Αλμανίδης

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ            1-0

Σκόρερ: 65’(Αυτ) Κυσσίδης Αθ.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ              – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ          0-0

Σκόρερ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *