Στις 16:00 τα παιχνίδια του Σαββάτου αντι για 17:00 λόγω Bianco Monte Δράμα ’86

Η ΕΠΣ Δράμας προχώρησε σε ανακοίνωση όσο αναφορά την ώρα διεξαγωγής των αγώνων λόγω κρίσιμης αναμέτρησης της Δράμας ’86, αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας με σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων ενημερώνει όλο το φίλαθλο κοινό ότι μετά από αίτημα της ομάδας χάντμπολ BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 λόγω του κρίσιμου αγώνα Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 ώρα 18:00 στο κλειστό Κραχτίδη όπου και θα κριθεί η ευρωπαική συμμετοχή της Δραμινής ομάδας,οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής Σαββάτου 13 Απριλίου της Α’ κατηγορίας θα έχουν ώρα έναρξης στις 16:00.

Στην παραπάνω απόφαση υπήρξε η συναίνεση και των 14 ομάδων της Α’ κατηγορίας.

Η Ε.Π.Σ.Δράμας και με την παρουσία των ποδοσφαιρόφιλων στο κλειστό Κραχτίδη,εύχεται καλή επιτυχία στη Δραμινή ομάδα.

Μετά απο αυτή την κίνηση η Δράμα ’86 έστειλε Ευχριστήριο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θερμά Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ για την μεταφορά της ώρας τέλεσης των ποδοσφαιρικών αγώνων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Δράμας στις 16:00 ώστε όλοι οι Δραμινοί φίλαθλοι να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Διομήδη Άργους που κρίνει ένα Ευρωπαϊκό Εισιτήριο το Σάββατο στις 18:00 στο Κραχτίδης.

Ο Δραμινός Αθλητισμός ενωμένος όπως του πρέπει. Θερμά ευχαριστούμε επίσης και όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που αποδέχθηκαν την πρόταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *