Ορφέας Χωριστής – Φίλιπποι Δοξάτου 1-1: Στην τελευταία φάση έχασε το τρίποντο ο Ορφέας.

Στην ηλιόλουστη Χωριστή πραγματοποιήθηκε ένα δυνατό ματς στο χώρο του κέντρου.

Η Χωριστή μπήκε καλύτερα στο ματς δημιουργώντας δύο ευκαιρίες με τον Κουμπρόγλου, στο 5′ όπου το σουτ του κατέληξε άουτ και στο 8′ όπου απομάκρυνε η άμυνα σε κόρνερ. Στο 11ο λεπτό ο Αμαραντίδης με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Καραγιαννίδη σε απόκρουση ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τον δεύτερο να μπλοκάρει.

Στο 26′ πολύ καλή ευκαιρία για το Δοξάτο με τον Παντίκογλου να πλασάρει και τον Τότκα να σώζει την ομάδα του από το 0-1.

 Στο 33′ ο Αραμπατζής έκανε ένα σουτ το οποίο κατέληξε άουτ και στο 37′ ο Δούμπλατζης με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Το Δοξάτο απάντησε αμέσως με ένα σουτ το οποίο μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Χωριστής και το ημίχρονο έληξε με τον Δούμπλατζη να χάνει την ευκαιρία για το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και ξεκίνησαν με ένα σουτ του Καράνταη το οποίο όμως δε βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουμπρόγλου επιχείρησε ένα σουτ το οποίο επίσης δε βρήκε στόχο.

 Στο 60ο λεπτό αναμπουμπούλα στην άμυνα του Δοξάτου και στη συνέχεια ένα σουτ του Κοντογιάννη άουτ. Από το 70′ μέχρι το 73′ η Χωριστή είχε τρεις ευκαιρίες να σκοράρει με τους Δούμπλατζη, Αμαραντίδη και Ψυχράμη.

Στο 76′ το Δοξάτο κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Κυριαζάκης με τον Τότκα να μπλοκάρει σταθερά. Στο 78′ η τελευταία κλασική ευκαιρία στο ματς για την Χωριστή με τον Βουτσινά.

 Στο 89ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Κωνσταντινίδη για κάτι που ειπώθηκε.

Στη τελευταία φάση του ματς (94′) το Δοξάτο κερδίζει πέναλτι και ισοφαρίζει το ματς.

Στη συνέχεια υπήρξε μια μικρή σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Ορφέας Χωριστής: Τότκας, Μανωλεσάκης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Κοντογιάννης, Αμανατίδης, Κεσίδης, Κουμπρόγλου, Βουτσινάς.

Φίλιπποι Δοξάτου: Καραγιαννίδης Κ., Κοτζαμάνης, Καράνταης, Καραγιαννίδης Γ.,Μόσχος, Δημητριάδης, Βασιλακάκης, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Γρηγοριάδης, Παντίκογλου.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *