Ορφέας Χωριστής – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 1-0

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Χωριστής με τον τοπικό Ορφέα μετά την θριαμβευτική πρόκριση επί της Δόξας Δράμας στο κύπελλο την Τετάρτη, να κερδίζει με 1-0 την αξιόμαχη ομάδα της Καλλιφύτου και να σκαρφαλώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς όντας μαζί με την Προσοτσάνη οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Πάντως η νίκη του Ορφέα όπως δείχνει και το τελικό σκορ ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδίκησε μέχρι το τέλος το θετικό αποτέλεσμα και είχε αρκετές καλές στιγμές στο ματς με Παρουτσή και Ηλιόπουλο τις περισσότερες.

Από την άλλη ο Ορφέας που είχε κορυφαίο σε απόδοση σε αυτό το ματς τον Μάριο Βουτσινά, έψαξε με υπομονή το γκολ και το βρήκε από στημένη φάση στο 61’ με τον κεντρικό αμυντικό Παρασχίδη να σκοράρει με κοντινό σουτ.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι το γκολ προήλθε από φάουλ που δεν έπρεπε να δοθεί για χέρι του παίκτη της Χωριστής κάτι ποτ ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Ματρακούκας στη συνέντευξη τύπου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Γεωργία Δημητριάδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουυρτζής, Μανωλεσάκης, Παπαδόπουλος Σάββας, Παρασχίδης, Τζιρίτης, Αραμπατζής, Μελισσίδης, Μερτζανάκης, Βουτσινάς, Κουμπρόγλου, Αθανασίου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παπαεμμανουήλ, Ψυχράμης, Αμανατίδης, Κεσίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγκαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ηλιόπουλος, Φερσιζίδης, Ουρσούζης, Παρουτσής, Φουρουντζής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ασλανίδης, Κεσίδης, Καλπάκης και Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *