Ορφέας Χωριστής – Δόξα Πετρούσας 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ορφέα Χωριστής και Δόξα Πετρούσας.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με βροχή και πολύ αέρα, το παιχνίδι όπως αναμενόταν προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου που η αλήθεια είναι όμως το θέαμα που παρακολούθησε δεν ήταν της αξίας και της ικανότητας των δύο ομάδων.

Αρκετή τακτική από τους δύο προπονητές, ισορροπημένο παιχνίδι κέντρου με προσοχή στο αμυντικό κομμάτι και λίγες τελικές μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο κλασσικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, στο 41’ από κόρνερ του Κουπρόγλου σε κεφαλιά του Μανωλεσάκη από τα δύο μέτρα άουτ και στο 67’ στην πιο κλασσική ευκαιρία τους στο ματς όταν και πάλι σε κόρνερ του Κουπρόγλου ο Δούμπλατζης έκανε ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.  

Από την άλλη μεριά η Πετρούσα δεν είχε την κλασσική ευκαιρία στο ματς, με καλύτερη στιγμή της στο 10’ το σουτ από δεξιά και πλάγια του Καλλέργη που μπλόκαρε ο Κιουμουρτζής και ένα ακόμη σουτ του ίδιου παίκτη προς το φινάλε που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ορφέα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη και Τζιερτζίδη Στέφανο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Μανωλεσάκης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Βουτσινάς, Αμαραντίδης, Δούμπλατζης, Τόσιογλου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τζιρίτης, Μελισσίδης, Κουμπρόγλου.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τσάρτσαλος, Κοκοτσάκης, Αυγητίδης, Κωνσταντινίδης, Κυριακίδης, Γάιδας, Καλλέργης, Παναγιώτου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης και Μιχαλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *