Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-2

Με τρόπο «επαγγελματικό» ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας πολύ δύσκολα 2-1 μέσα στο Νευροκόπι τον τοπικό Ακρίτα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και υπό συνεχή βροχή κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο τερματοφύλακας του Ξηροποτάμου Ζιάκας που με 4 πολύ δύσκολες και σωτήριες επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι, δύο φορές στο πρώτο μέρος με το σκορ στο 0-0 και άλλες δύο στο δεύτερο και ενώ προηγούνταν ο Ξηροπόταμος με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα, αλλά ακόμη και έτσι είχαν την ποιότητα να βρουν από ένα γκολ από τους ποιοτικούς επιθετικούς που έχουν τον Τανούσι και τον Λυκίδη.

Εξαιρετική η εικόνα του Ακρίτα στο ματς, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις κλασσικές ευκαιρίες και να προηγηθεί και να ισοφαρίσει, αλλά τελικά έφυγε ηττημένος από το γήπεδο μένοντας στους 3 βαθμούς.

Φάσεις αγώνα

Στο 31’ εκτέλεση φάουλ του Χατζηλαζαρίδη πάνω από το τοίχος με εκπληκτικό τρόπο ο Ζιάκας με τα ακροδάχτυλα βρίσκει την μπάλα που χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και βγαίνει κόρνερ.

Στο 35’ ο Μπάτζιος κλέβει την μπάλα τέτατετ το σουτ και πάλι ο Ζιάκας σωτήρια απομακρύνει την μπάλα.

Στο 58’ ωραία ενέργεια του Τανούσι και με συρτό σουτ κάνει το 0-1.

Στο 66’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλαζαρίδη και πάλι ο Ζιάκας εκπληκτικά πέφτει στη γωνιά και απομακρύνει την μπάλα.

Στο 91’ ο Λυκίδης παίρνει πάσα από τον Άρμεν και με ωραίο σουτ από τα πλάγια θα κάνει το 0-2.

Στο 92’ οργανωμένη επίθεση για τον Ακρίτα, γύρισμα του Θανάση Σέγκου και ο Ζυρινίδης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Χαράλαμπο Θαμνίδη και Κώστα Μπαρούμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Τάκης Στάμογλου):

Αλεξίου, Ζυρινίδης, Σέγκος Κώστας, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Μιχαηλίδης, Σέγκος Θανάσης, Σωτηρόπουλος, Μπάτζιος, Τολμαϊδης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αμπατζίδης, Κεσόπουλος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Αντώνης Παπάζης):

Ζιάκας, Κελεσίδης, Καρασαββίδης Ηλίας, Πάνος, Τσιάρας, Καλαϊδόπουλος, Τανούσι, Μήτρου, Κιοσσές, Καρασαββίδης Χάρης, Λυκίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Άρμεν, Πάππος και Δημίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *