Ορφέας Χωριστής – Άρης Καλαμώνα 4-0: Πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους στο ντεμπούτο του Θωμά Ματρακούκα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας έκανε ο Ορφέας Χωριστής κερδίζοντας με σκορ 4-0 τον Άρη Καλαμώνα.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο του Ορφέα, εντός προγράμματος η ήττα για τη νεανική ομάδα του Άρη Καλαμώνα που στις 4 πρώτες αγωνιστικές μετράει 1 νίκη και 3 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ορφέας ευτύχησε να αποβάλλει άμεσα το άγχος του φαβορί μια και στο 5’ ο Αραμπατζής με τον Βουτσινά έπαιξαν το ένα – δύο με τον δεύτερο να σπάει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Δούμας με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την Χωριστή.

Η νεανική ομάδα του Καλαμώνα προσπάθησε να ισοφαρίσει και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία με τον Γιάννη Κυριακίδη, στη μια περίπτωση τον σταμάτησε ο Κιουμουρτζής και στη δεύτερη έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.

Η Χωριστή είχε τον έλεγχο του ματς και μετά την μεγάλη ευκαιρία με τον Κάππα από κοντά σε κενή εστία να κάνει το πλασέ άουτ, το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο στο 43’ με τον Καπουσούζη να κάνει ωραίο σουτ στην κίνηση για το 2-0 και με το φινάλε του ημιχρόνου ο νεαρός ταλαντούχος Κάππας με ωραία κεφαλιά από κοντά έγραψε το 3-0.

Τυπική διαδικασία το β’ μέρος με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, τον Καλαμώνα να αξίζει ένα γκολ αλλά να μην το πετυχαίνει στις ευκαιρίες που έκανε και τον Μιχάλη Δούμπλατζη να κλείνει την καλή του εμφάνιση με ένα ωραίο γκολ με προβολή από κοντά προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βαγγέλης Χασιώτης με βοηθούς Κορμούλη Θεοφάνη και Ζάμπα Χρήστο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Καλλέργης(46’ Παρασχίδης), Παπαεμμανουήλ, Μπατάκογλου, Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Δούμας(46’ Γεωργιάδης, 74’ Μανωλεσάκης), Καπουσούζης, Δούμπλατζης, Βουτσινάς(57’ Ζάχαρης), Κάππας(57’ Εμμανουηλίδης).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Βογιατζόγλου, Γεωργιάδης Μιχάλης(65’ Σίντος), Μιχαηλίδης, Σταυρόπουλος, Κοτζαμάνης, Χατζηγεωργιάδης, Γεωργιάδης Χ.(74’ Άντζας), Μουρατίδης, Κυριακίδης(84’ Νοάρδος), Ελευθεριάδης(65’ Συλλογίδης), Μητρούσης(46’ Πουλιούδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *