Με φιλικά παιχνίδια συνεχίζει ο Μακεδονικός Αλιστράτης περιμένοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Αναμφίβολα μια από τις πρωταθλήτριες ομάδες στις μεταγραφές φέτος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας είναι ο Μακεδονικός Αλιστράτης.

Μετά την περσινή άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, η διοίκηση με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της ομάδας Χρόνη Βαβλιάκη έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα με στόχο αρχικά την άνετη παραμονή στην Α’ κατηγορία και από εκεί και πέρα το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Βέβαια η πρεμιέρα δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών της ομάδας, με την εντός έδρας ήττα στο φινάλε με σκορ 2-3 από την ομάδα του Δοξάτου.

Σίγουρα για μια ομάδα με τόσα πολλά νέα πρόσωπα χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να δέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στον Μακεδονικό πιστεύουν ότι η ομάδα θα βρει άμεσα και τα αποτελέσματα που θα βοηθήσουν κυρίως στη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δύο νικηφόρα φιλικά παιχνίδια περιμένοντας την επανέναρξη

Στην ομάδα της Αλιστράτης με το δεδομένο ότι μιλάμε για μια ομάδα με τόσες πολλές μεταγραφές ίσως αυτή η διακοπή να ευνοεί για να μπορέσει η ομάδα να δέσει και πιο εύκολα.

Με την ευκαιρία της διακοπής η Αλιστράτη που θυμίζουμε ότι έχει και το ρεπό της την 2η αγωνιστική όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας με ομάδες της Β’ κατηγορίας.

Αρχικά έπαιξε εκτός έδρας στους Σιταγρούς με αντίπαλο την τοπική Δόξα κερδίζοντας με σκορ 2-3.

Ο Χρήστος Παναγιώτου σημείωσε το 0-1, ενώ τα δύο άλλα τέρματα προήλθαν από ενέργειες του Γιούλι Λέσι που είναι νεαρός και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα και στο σκοράρισμα.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό την Παρασκευή η Αλιστράτη κέρδισε με σκορ 0-4 στα Αμπελάκια τον τοπικό Άρη.

Ο αρχηγός της ομάδας Μανώλης Κοκοτσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 30’, για να κλείσει το πρώτο μέρος με σουτ του Χρήστου Γιάντσιου έξω από την περιοχή στο 43’.

Δύο ακόμη γκολ πέτυχε ο Μακεδονικός στο β’ μέρος, αρχικά με τον Γιώργος Γιάντσιο με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 55’ και τρία λεπτά μετά είχαμε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χρήστου Γιάντσιου που είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα στο ματς με το Δοξάτο.

Κώστας Καραμπατζάκης: Μας ευνοεί η διακοπή στο πρωτάθλημα αλλά μας ανησυχεί η εξέλιξη του προγράμματος στο μέλλον

Στη dramasport μίλησε για την διακοπή του πρωταθλήματος, τα φιλικά παιχνίδια και τους στόχους της ομάδας ο προπονητής του Μακεδονικού Κώστας Καραμπατζάκης.

Πιο συγκεκριμένα μας είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι εμάς σαν ομάδα μας ευνοεί αυτή η διακοπή γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα που τα ενσωματώνουμε τώρα στην ομάδα και έχουμε παραπάνω χρόνο.

Από την άλλη όμως αυτή η διακοπή μας προβληματίζει για το μέλλον μια και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το πρόγραμμα των αγώνων μια και η πιθανότητα να παίζουμε Τετάρτη και Σάββατο συνεχόμενα ματς δεν μας ευνοεί σαν ομάδα.

Στα φιλικά παιχνίδια πετύχαμε δύο νίκες αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι αρχίσαμε να βρισκόμαστε καλύτερα σαν ομάδα.

 Ο στόχος φέτος στο πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρος, να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας και από εκεί και πέρα να φτάσουμε την ομάδα βαθμολογικά όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *