Μακεδονικός Αλιστράτης – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 2-0: Δίκαιη νίκη για τους ανεβασμένους γηπεδούχους

Την ανοδική της πορεία πιστοποίησε για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Μακεδονικού Αλιστράτης κερδίζοντας με σκορ 2-0 στο γήπεδο της τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που παραμένει πάντως σε απόσταση 5 βαθμών από την διαχωριστική ζώνη με 18 βαθμούς.

Ο Μακεδονικός με την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα ανέβηκε στους 9 βαθμούς και ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο 10λεπτό με τους γηπεδούχους άκρως αποτελεσματικούς να πετυχαίνουν δύο γκολ και να βάζουν τις βάσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μόλις στο 2 λεπτό ο Σωτήρης Υψηλός με ωραία κοφτή τρίπλα και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-0 και 6 λεπτά μετά από προσπάθεια του 14χρονου Φουδούλη στο ντεμπούτο του που τα πήγε περίφημα, ο Θεοφανίδης έκανε σέντρα και ο Κοκοτσάκης με ωραίο πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 2-0.

Η ομάδα της Καλλιφύτου συνήλθε από την ψυχρολουσία των δύο γκολ, ήταν πολύ δύσκολο όμως να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Αλιστράτης, με καλύτερη ευκαιρία της ένα κοντινό σουτ του Παρουτσή που εξουδετέρωσε ο Δεληγιώρογλου.

Στο β’ μέρος παρόμοια εικόνα με την Καλλίφυτο να προσπαθεί και την Αλιστράτη σχετικά εύκολα να απορροφά την πίεση και να φτάνει δίκαια και άξια στο τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αντώνης Σιαμάνης με βοηθούς Σαπανίδη Παναγιώτη και Θεοδωρίδη Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακεδονικός Αλιστράτης(Στράτος Κονταξής): Δεληγιώρογλου, Θεοφανίδης, Γιάντσιος Χρήστος, Μαλλές, Γιάντσιος Γιώργος, Toπαλίδης(5′ Αντωνιάδης Δημήτρης), Ζορμπίδης, Φουδούλης, Υψηλός, Κοκοτσάκης, Γιάντσιος Πασχάλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης, Χατζηπουργάνης, Γιαβρίδης.

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου(Θωμάς Ματρακούκας): Τσαγγαλίδης, Ασλανίδης, Νεοφυτίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Σοφιανίδης, Φερσιζίδης, Παρουτσής, Μαντάς, Φουρουντζής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσάκαλος, Μαργαριτίδης, Σαχανίδης, Ουρσούζης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *