Προσοτσάνη – Φίλιπποι Δοξάτου 5-0: Άνετη επικράτηση για τους πρωτοπόρους

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η πρωτοπόρος Προσοτσάνη κερδίζοντας με σκορ 5-0 εύκολα τους Φιλίππους Δοξάτου παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που έμειναν χαμηλά στους 13 πόντους σταθερά κάτω από την διαχωριστική ζώνη της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού τώρα όλα κρίθηκαν πολύ νωρίς στο 18’ με τον φορμαρισμένο Θεόφιλο Γουνατίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να δέχεται μαρκάρισμα λίγο πριν το σουτ από τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό του Δοξάτου Γιώργο Καραγιαννίδη. Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Δοξάτου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Τσακμακίδης γράφοντας το 1-0.

Αμέσως μετά από ένα λεπτό ο Γουνατίδης θα πάρει πάσα από τον Ματζιάρη και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0.

 Στο φινάλε του ημιχρόνου και πάλι ο Ματζιάρης θα δώσει ασίστ στον Γουνατίδη που με πολύ ωραίο σήκωμα της μπάλας και σουτ στην γωνία της εστίας θα κάνει το 3-0 με αποτέλεσμα εκεί κάπου να κριθεί και η αναμέτρηση.

Ξεκίνημα με γκολ και στο β’ μέρος για την Προσοτσάνη με πολύ ωραία ενέργεια, το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης με τον Τσακμακίδη Κώστα με τακουνάκι να βρίσκει τον Ματζιάρη που με ωραίο συρτό σουτ στην απέναντι γωνία να γράφει το 4-0.

Το τελικό 5-0 με συρτό σουτ στη γωνία της εστίας διαμόρφωσε στο 68’ ο Μάριο Τόπι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Μπαρούμα Κώστα και Κορμούλη Θεοφάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Τσακμακίδης Άρης, Αντωνιάδης, Παπαμιχαήλ(46’ Παναγιωτίδης), Αστερίου(67’ Κωνσταντινίδης Γ.), Πετρίδης, Ματζιάρης(62’ Καλαϊτζίδης), Λυκίδης, Γουνατίδης(62’ Τσαγκαλίδης), Τσακμακίδης Κώστας(62’ Κωνσταντινίδης Κώστας), Τόπι.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης): Μυλόπουλος, Κοτζαμάνης, Μωϋσιάδης, Καραγιαννίδης Γιώργος, Μόσχος, Θεοφανίδης(71’ Αποστολίδης), Βιράνης(71’ Κεσίδης), Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης(23’ Γρηγοριάδης), Δημητριάδης Αλεξ.(26’ Νότας), Παντίκογλου.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *