Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον αξιόμαχο Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή τους πορεία φτάνοντας τους 29 βαθμούς και την 8η θέση στη βαθμολογία, με τον Ακρίτα να παραμένει 11ος με 19 βαθμούς αλλά ευνοημένος από το γεγονός ότι τόσο η Καλλίφυτος όσο και το Δοξάτο ηττήθηκαν και κράτησε την θέση του πάνω από την διαχωριστική ζώνη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η νίκη των γηπεδούχων ήρθε αρκετά δύσκολα με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο Ακρίτας μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε τρεις φορές στο πρώτο μέρος με μακρινά σουτ του Μπάτζιου.

Μετά το 25΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να απειλήσουν, για ένα πρώτο μέρος που δεν είχε τις πολύ μεγάλες φάσεις και έληξε 0-0.

Στο β’ μέρος άλλαξε η ροή του ματς και είχαμε καλύτερο ρυθμό με τον Ακρίτα να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάτζιο στο 56’ και τον Ζιάκα να κάνει καταπληκτική επέμβαση και δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι να ανοίγουν το σκορ με ωραία σέντρα του Πάνου και στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Χάρη Καρασαββίδη.

Ο Ξηροπόταμος πήρε την ψυχολογία στο ματς και από πάσα του πρώην παίκτη του Νευροκοπίου Εξουζίδη ο Πάνος είχε μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ενστικτωδώς ο Αλεξίου.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 74’ με τον Εξουζίδη να κάνει ωραία κάθετη πάσα στον Πάνο που συγκρούστηκε με τον εξερχόμενο Αλεξίου με τον κ. Αλβανίδη να δίνει το πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Με έξοχο τρόπο, σταμάτημα, προσποίηση και πλασέ στο κέντρο της εστίας ο Πάνος έκανε το 2-0.

Στη συνεχεία δημιουργήθηκε ένταση με τον προπονητή του Ξηροποτάμου Αντώνη Παπάζη και τον παίκτη του Ακρίτα Τσενεκλίδη και στο 78’ ήρθε η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Σωτηρόπουλου με αποτέλεσμα εκεί κάπου να κριθεί και οριστικά το παιχνίδι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παπάζης): Ζιάκας, Πάππος, Κελεσίδης, Πάνος(82’ Κούνιος), Τσιάρας, Καρασαββίδης Ηλίας, Εξουζίδης(82’ Χακούσι), Καλαϊδόπουλος(34’ Μουχτάρης Χρήστος), Μουχτάρης Γιώργος(15’ λ.τ. Καμίδης), Καρασαββίδης Χάρης, Κιοσσές.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Δημήτρης Βασιλειάδης): Αλεξίου, Μεσελίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Τολμαϊδης, Σέγκος Κώστας(60’ Κεσόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Αμπατζίδης(80’ Ζυρινίδης), Μπάτζιος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *