Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Φίλιπποι Δοξάτου 1-2: Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τους φιλοξενούμενους

Σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την επιβίωση της στην κατηγορία πέτυχε η ομάδα του Δοξάτου κερδίζοντας στο γειτονικό ντέρμπι εκτός έδρας με σκορ 2-1 τον πολύ ποιοτικό φέτος Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Οι γηπεδούχοι που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά με αυτή την ήττα έμειναν στους 40 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ το Δοξάτο συνεχίζει το κυνήγι του Νευροκοπίου ανεβαίνοντας στους 21 βαθμούς αλλά παραμένοντας στην 13η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος το Δοξάτο ευτύχησε στην πρώτη τελική στο ματς να ανοίξει το σκορ όταν σε γύρισμα στον τερματοφύλακα Χασκιόλη ο Πάρης Αποστολίδης πίεσε ψηλά πήρε την κόντρα και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπαμπασαλί και στο 28′ πέτυχαν το πιο όμορφο γκολ του αγώνα σε γύρισμα του Κοντρόπουλου και ανάποδο τακουνάκι του Ανέστη Τουμαντζίδη.

Το Δοξάτο πήρε και πάλι τα ηνία του ματς και μετά από ευκαιρίες με Ζ΄άχαρη και Παντίκογλου στο 44′ με τον Μάριο Ζάχαρη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε έκανε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο β’ μέρος, το Δοξ΄άτο όμως που το η΄θελε περισσότερο το ματς κράτησε το αποτέλεσμα και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα: Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Σταματία Γκαϊτατζή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης): Χασκιόλης, Μαυρίδης, Σουβλέρης, Ζεκερίδης, Σκάρογλου, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Τουμαντζίδης Ανέστης(46′ Ευθυμιάδης), Κοντρόπουλος(46′ Μπερμπερίδης), Παρασκευαϊδης(46′ Δημητριάδης Χ.).

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Κώστας, Μωϋσιάδης, Καράνταης Πέτρος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Νότας(46′ Καρατζόγλου), Αποστολίδης, Παντίκογλου(62′ Κωνσταντινίδης Ηλίας), Ζάχαρης(62′ Δημητριάδης Γρ.), Κυριαζάκης(62′ Βασιλακάκης Δημήτρης), Δημητριάδης Α., Γρηγοριάδης(87′ Θωμαϊδης).

STAR Β ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *