Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Α.Ε. Καλή Βρύσης 5-0: Καλό πόδοσφαιρο και άνετη επικράτηση για τον Μέγα

Παιχνίδι που δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική αυτό που έγινε στον Άγιο Αθανάσιο μεταξύ του τοπικού Μέγα και της Α.Ε. Καλή Βρύσης.

Το τελικό 5-0 τα λέει όλα με την γηπεδούχο ομάδα να βγάζει την ποιότητα της στο παιχνίδι, έχοντας την υπεροχή από το ξεκίνημα και προσφέροντας ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα από την ανεβασμένη ψυχολογικά Καλή Βρύση που προερχόταν από την πρώτη φετινή της νίκη στην έδρα της με αντίπαλο τον Άρη Καλαμώνα.

Με αυτή τη νίκη ο Άγιος Αθανάσιος ανέβηκε στην 6η θέση με 29 βαθμούς, ενώ η Καλή Βρύση παρέμεινε ουραγός μόλις με 5 βαθμούς και μοναδικό ρεαλιστικό στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 18’ ο Νίκος Παπαδόπουλος με ωραία προσπάθεια θα κάνει το 1-0.

Στο 31’ ωραίο τακουνάκι του Κοντρόπουλου και ο Παπαζώτος θα κάνει το 2-0.

Στο 58’ κερδίζει πέναλτι ο Νίκος Παπαδόπουλος που εκτελεί ο ίδιος και γράφει το 3-0.

Στο 77’ καλή προσπάθεια του Σουβλέρη και πάσα ο Μπαμπασαλί θα κάνει το 4-0.

Στο 80’ ο Νίκος Παπαδόπουλος με ωραία προσπάθεια και πλασέ θα κάνει το 5-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βαγγέλης Χασιώτης με βοηθούς Βασίλη Σκριτζόβαλη και Αγάπη Γεωργιάδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης): Χασκιόλης, Μαυρίδης(71’ Μπαστούνης), Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Παπαδόπουλος Νίκος, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Κωνσταντινίδης(55’ Μπαμπασαλί), Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(62’ Σουβλέρης).

Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ(Γιώργος Ζιώγας): Τσακίρης, Κόττας Γιώργος(71’ Κόττας Νεκτάριος), Βοσκοπούλλι(69’ Τότκας), Δάφτσιος Χρήστος(56’ Μπούτιος Ευθύμης), Λάμπρου, Δάφτσιος Θανάσης, Βουγόγιας, Κεφαλάς, Δάφτσιος Νίκος, Κουμπάκης, Βασιλειάδης(69’ Σκριτζόβαλης).

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *