Άρης Φωτολίβους – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-0: Δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Φωτολίβους που κέρδισε στο γήπεδο του με σκορ 2-0 τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που προερχόταν από σερί νίκες και ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι με πάθος και υψηλή αγωνιστική ένταση πέτυχαν δύο γκολ με τον Ρουμελιώτη και έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Καθοριστική φάση στο ματς με το σκορ στο 1-0 στο 74’ το κερδισμένο πέναλτι του Νευροκοπίου και μάλιστα με αποβολή του Χατζηπουργάνη που έδιωξε την μπάλα με τα χέρια για να αποσοβήσει το γκολ.

Στο πέναλτι όμως ο Χατζηλαζαρίδης έστειλε την μπάλα άουτ και παρότι με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 82’ και πάλι με τον Ρουμελιώτη σφραγίζοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο 16χρονος αμυντικός μέσος Νίκος Ιωσηφίδης και σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του αγώνα οι δύο αλλαγές του Βασίλη Σαρακασίδη στο 60’ οι έμπειροι Αμανατίδης και Γκουζής.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 56’ ο Βασιλειάδης Φίλιππος πάσα στον Ρουμελιώτη που με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-0.

Στο 82’ ωραία προσπάθεια του Αμανατίδη και σπάσιμο της μπάλας από κοντά ο Ρουμελιώτης θα κάνει το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Χασιώτη Βαγγέλη και Παυλίδη Σταύρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Πουλάς, Χατζηπουργάνης, Πολυζώνης, Σοπελίδης, Ζορμπίδης, Μπιαζάκης, Ιωσηφίδης, Σαββίδης, Βασιλειάδης, Καγιάογλου, Ρουμελιώτης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αμανατίδης, Γκουζής, Καραγιαννίδης Τάσος, Σάββαρος και Κούρτογλου.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Λευτέρης Ροδίτης):

Αλεξίου, Αμπατζίδης, Σωτηρόπουλος, Τσαλουκίδης, Χατζηλαζαρίδης, Μιχαηλίδης, Σέγκος, Ζάντζας, Τολμαϊδης, Τσακίρης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Εξουζίδης, Ζυρινίδης, Σέγκος.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *