Καστρινός – Άγιος Αθανάσιος 3-0: Πιο κοντά στην τετράδα οι γηπεδούχοι, διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για την διαιτησία

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της 4αδας στον πρώτο όμιλο πέτυχε η ομάδα του Καστρινού κερδίζοντας 3-0 έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Να σημειώσουμε ότι οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο παράγοντας της ομάδας Στάθης Μελικίδης μια και ο προπονητής Νίκος Τσιμπλίδης ήταν τιμωρημένος από το ματς κυπέλλου της Τετάρτης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μετά το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Σουβλέρη βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινό σουτ του Θόδωρου Αλμανίδη.

Ο Άγιος Αθανάσιος και με τις αλλαγές που έγιναν μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, απείλησε και διαμαρτύρεται έντονα για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρι αμυντικού και σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον ακραίο επιθετικό της ομάδας Κούρτογλου.

Ο Καστρινός σε καλή μέρα, χτύπησε δύο φορές ακόμη στην κόντρα με Γιώργο Μουρατίδη και Θόδωρο Αλμανίδη για να φτάσει στο τελικό 3-0.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 25’ τακουνάκι του Γιώργου Μουρατίδη μέσα στην περιοχή κόβει ο Καραγιαννίδης, η μπάλα στρώνεται στον Θόδωρο Αλμανίδη που με δυνατό σουτ κάνει το 1-0.

Στο 60’ βγαίνει στην κόντρα ο Γιώργος Μουρατίδης περνάει και τον Πριονίδη και σε κενή εστία κάνει το 2-0.

Στο 65’ σέντρα από αριστερά τσιμπάει την μπάλα ο Θόδωρος Αλμανίδης και με διπλή προσπάθεια σκοράρει και κάνει το 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Δήμητρα Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ(Στάθης Μελικίδης παράγοντας ομάδας):

Μπεζυρτζής, Αλμανίδης Στέφανος, Σουβλέρης, Πετρίδης, Φλέγγας, Παπαδόπουλος, Αλμανίδης Θόδωρος, Μελικίδης, Βέις, Μουρατίδης Γιώργος, Χιτζίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μουρατίδης Αλέξανδρος, Μαυρίδης Περικλής, Κουτρουλάκης, Μουζάκου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Μπερμπερίδης, Σκάρογλου, Ζαπουνίδης, Καραγιαννίδης, Ζεκερίδης, Παπαδόπουλος, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Βασιλειάδης, Παπαζώτος, Κούρτογλου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τουμαντζίδης Ανέστης, Μπαμπασαλί, Άλα, Δημητριάδης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *