Αμπελόκηποι – Χωριστή 2-2: Με ανατροπή στο τέλος οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Αμπελοκήπων – Ορφέας Χωριστής.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Κραχτίδη δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά τουλάχιστον είχε 4 γκολ και αμφίρροπη εξέλιξη κρατώντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος(κατάμεστη η κερκίδα των φιλοξενούμενων από φίλους της Χωριστής).

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη πικρία για το αποτέλεσμα μια και μέχρι το 87’ προηγούνταν με 0-2 έχοντας και δοκάρι στο πρώτο μέρος σε εκτέλεση φάουλ του Γαλάζιου, αλλά οι Αμπελόκηποι δεν το παράτησαν, το πίστεψαν και με δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς έφτασαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 3’ ξαφνικό μακρινό σουτ του Κουπρόγλου και το 0-1 για την Χωριστή.

Στο 82’ λάθος στην άμυνα των Αμπελοκήπων βγαίνει τέτατετ ο Διαμαντής Γαλάζιος κάνει ιδανικό πλασέ και το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 87’ ξαφνικό μακρινό σουτ του Περσίδη αιφνιδιάζει τον Δεληγιώρογλου και το 1-2 για τους Αμπελόκηπους.

Στο 93’ ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά του Καραγκιοζίδη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ο Μελίδης θα κάνει το 2-2 για τους γηπεδούχους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Γιώργο Χατζηνάκο και Μανώλη Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):

Πάππος, Κυσσίδης Θανάσης, Κυσσίδης Κώστας, Ιωσηφίδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης, Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μελίδης, Τρελόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Δεληγιώρογλου, Μυλωνάς, Παπαεμμανουήλ, Μανωλεσάκης, Τζιρίτης, Αραμπατζής, Μελισσίδης, Ζάχαρης, Αμαραντίδης, Κουπρόγλου(11’ λ. τ. Τόσιογλου, Γαλάζιος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Βουτσινάς και Καλλέργης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *