Καλύτερη 11αδα της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

Όπως πάντα αργά το Σάββατο στο καθιερωμένο μας ραντεβού για την καλύτερη 11αδα της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας σύμφωνα με την γνώμη φίλων και συνεργατών που βρέθηκαν στα 7 γήπεδα που είχαμε παιχνίδια για την συγκεκριμένη αγωνιστική.

Να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η επιλογή των παικτών γίνεται από ομάδες που κέρδισαν ή έστω έφεραν ισοπαλία και πήραν δηλαδή θετικό αποτέλεσμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν το ήμουν κορυφαίος αλλά έχασε η ομάδα μου δεν ισχύει στην καλύτερη δική μας 11αδα.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1: ΜΑΤΣΙΩΡΗΣ(Άρης Καλαμώνα): «Πλήγωσε» την πρώην ομάδα του ο τερματοφύλακας του Καλαμώνα με καθοριστικές και δύσκολες επεμβάσεις και μεγάλη σταθερότητα στην απόδοση του σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δικαιωματικά παίρνει την φανέλα με το νούμερο 1 στην 11αδα της αγωνιστικής.

2: ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗΣ(ΟρφέαςΧωριστής): Έχει σταθεροποιηθεί πλέον στο αρχικό σχήμα του Ορφέα αγωνιζόμενος στο δεξιό άκρο της άμυνας και δίνοντας λύσεις για ένα ακόμη παιχνίδι τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχει η ομάδα του και η συμβολή του είναι σημαντική.

3: ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου): Έπαιξε στόπερ σε αυτό το παιχνίδι, αλλά παίζει παντού και συμφέρει. Απροσπέλαστος, ήταν πραγματικά σε κάθε σημείο του γηπέδου δίνοντας πολλές λύσεις ανασταλτικά στην ομάδα του.

4: ΒΡΑΜΕΝΤΖΑΛΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Πολύ ώριμο ματς από τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΠ, ήταν πάντα εκεί που έπρεπε και συνέβαλε τα μέγιστα για να κρατήσει το μηδέν η ομάδα του στη δύσκολη έδρα του Αγίου Αθανασίου.

5: ΝΤΟΒΑΣ(Άρης Καλαμώνα): Σύστημα με τρία στόπερ κατέβασε ο Χρήστος Κιοσσές με Ντόβα, Βουβαλίδη και φυσικά Άρη Νικολαϊδη να παίρνουν άριστα κάτι που φαίνεται άλλωστε μια και κράτησαν στο μηδέν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Επιλογή μας ο αριστερός στόπερ Ντόβας με καλές τοποθετήσεις και πολύ ώριμο παιχνίδι.

6: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤ.(Δόξα Βώλακα): Πραγματικό μηχανάκι σε κάθε ματς του Βώλακα δίνει πολλές λύσεις και το έκανε με μεγάλη επιτυχία και στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής με την ομάδα του να κερδίζει 3-2 το ποιοτικό Καλαμπάκι.

7: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Μέσα σε όλες τις τελικές προσπάθειες της ομάδας του ο πολύ ποιοτικός παίκτης του Αγίου Αθανασίου του έλειπε μόνο το γκολ αλλά σε γενικές γραμμές μαζί με τον Παπαζώτο στο χώρο του κέντρου ήταν οι κορυφαίοι σε απόδοση για τον Μέγα.

8: ΝΤΟΜΠΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας): Παίκτης πολύτιμος που μπορεί να παίξει παντού. Τον έχουμε δει να παίζει και δεξιά και αριστερά στα άκρα και στόπερ, τις τελευταίες αγωνιστικές όμως έχει καθιερωθεί ως αμυντικός μέσος και τα πάει περίφημα όντας μάλιστα από τους καλύτερους στο νικηφόρο πέρασμα της Πετρούσας από το Νευροκόπι.

9: ΤΑΝΟΥΣΙ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Μετά την αποχώρηση του Λυκίδη ο Άριελ σηκώνει το επιθετικό βάρος για την ομάδα του και φυσικά το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Δύο γκολ και μια ασίστ τι άλλο να περιμένει ένας προπονητής από τον φορ του στο νικηφόρο 4-0 επί της Καλή Βρύσης.

10: ΣΙΓΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(Δόξα Βώλακα): Μπορεί να μη σκόραρε ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας μέχρι τώρα, αλλά βοήθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα του με αμέτρητες πλαγιοκοπήσεις. Ο «πονηρός» όπως είναι το παρατσούκλι του έκανε την ασίστ για το 1-0 του Στάικου και φυσικά την ασίστ για το 3-2 του Τσαμπάζη στις καθυστερήσεις.

11: ΠΑΡΟΥΤΣΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου): Είχε μια «γκίνια» στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτή όμως «έσπασε» στο κρίσιμο και νικηφόρο παιχνίδι με το Δοξάτο με τον αρχηγό να σκοράρει δύο φορές και να βοηθάει την ομάδα του να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *