Εθν. Αστ. Καλλιφύτου – Δόξα Βώλακα 1-3: Σημαντικό διπλό για τον Βώλακα που παραμένει στο -2 | Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σταϊκός Ν. για τους φιλοξενούμενους(Φώτο)

Την νίκη με 1-3 πέτυχε εχθές το απόγευμα η Δόξα Βώλακα στο Δημήτριος Σιόβας της Καλλιφύτου με αντίπαλο την τοπική ομάδα. O Βώλακας «έπιασε» τους 25 βαθμούς και παραμένει στο -2 από την κορυφή και βρίσκεται στην δεύτερη θέση μαζί με Ν. Αμισό και Χωριστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μετά το πρώτο 10’λεπτο ο Βώλακας ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε με τον Νίκο Σταϊκό στο 13’ με τον Χαραλαμπίδη να αλιώνει το σουτ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους: Μαλίκη, Καρπιτσάρη και Σταϊκό με το 0-0 να παραμένει.

Στο 32’ μεγάλη ευκαιρία για τον Βώλακα όταν ο Σταϊκός έπαιξε τον Βασιλειάδη που πλάσαρε με τον Τσαγκαλίδη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Σίγγος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χαραλαμπίδη έπαιξε τον Σταϊκό και αυτός από το σημείο της μικρής περιοχής έκανε το 0-1 να για την ομάδα του.

Στο 42’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση πέναλτι σε πέσιμο του Φουρουτζή μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Κασσό, με τον κ. Χορόζογλου να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Βώλακας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έψαξε το γκολ που θα κλείδωνε το ματς. Η ομάδα του κ. Ροδίτη έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους : Σίγγο Ι., Βασιλειάδη Αν. και Μαλίκη. Για να φτάσουμε στο 60’ όταν ο Μαλίκης σούταρε η μπάλα χτίπησε αμυντικό στην συνέχεια στρώθηκε στον Σταϊκό που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 για την ομάδα του Βώλακα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σίγγος θα παίξει τον Βασιλειάδη Αν. με τον δεύτερο με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-3 για την Δόξα.

Από εκεί και πέρα η Καλλίφυτος ανέβασε απόδοση και έχασε κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 73’ όταν ο Παρουτσής έκανε το 1-3 μετά από ωραία κούρσα, το οποίο και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Καλλίφυτο ξεχώρισαν οι: Ταχτσόγλου και Παρουτσής, ενώ για την ομάδα του Βώλακα οι: Βασιλειάδης Μ., Σταϊκός, Μαλίκης και Σίγγος Ι.

Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Βώλακα αφιέρωσε την νίκη και εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας στον Αντώνη Δεμερτζή.

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου: Ματρακούκας: Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Παπαδόπουλος, Παρουτσής, Φερσιζίδης, Ασλανίδης, Φουρουτζής.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Σοφιανίδης, Κεσίδης, Χατζηεφραιμίδης

Δόξα Βώλακα (Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Κυμτσάρης(40’ Βασιλειάδης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλειάδης, Σίγγος Ι., Δράμπαλης, Σταϊκός, Τσαμπάζηςμ Μαλίκης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Σταμπουλής Η.,  Παπαδημητρίου Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Θόδωρος

Γράφει: Μπουτζέκης Δημήτριος – Αθλητικογράφος Μέλος ΕΣΗΕΜ-Θ

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *