Α.Ε. Αμπελοκήπων – Φίλιπποι Δοξάτου 4-0: Επέστεψε στις νίκες η Α.Ε.Α. | Αδικεί το 4-0 την προσπάθεια των φιλοξενούμενων

Ευρεία νίκη με 4-0 για την ομάδα του Ντίνου Τεγξίσογλου επί του Δοξάτου. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν εξαρχής με επιθετικές διαθέσεις και δημιούργησαν στα πρώτα λεπτά τρεις ευκαιρίες με τον Τσερκέζο να μοιράζει και τους Κυσσίδη Θανάση και Καραγκιοζίδη να εκτελούν.

 Από το 10 μέχρι το 25 το Δοξάτο ανέβασε ρυθμό και απείλησε την εστία του Μπόσκου, με κυριότερη ευκαιρία αυτή του Αποστολίδη στο 25′.

Στο 28′ ο Τσερκέζος άνοιξε στα αριστερά στον Τέλο και αυτός έκανε μια ωραία παράλληλη μέσα στη περιοχή, με τον Καραγκιοζίδη να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσερκέζος έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Δαφνάκη να περνάει στη θέση του και μάλιστα να σκοράρει στο 38′ σε τετατετ με τον Καραγιαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Στρατός Κονταξής έκανε αρκετές αλλαγές και η ομάδα των Αμπελοκήπων έχασε λίγο τον ρυθμό της.

Στο 57 ο Κεσίδης έχασε τεράστια ευκαιρία και στην αντεπίθεση ο Καραγκιοζίδης έκανε το 3-0 ενώ 5 λεπτά αργότερα και πάλι με αντεπίθεση, ο Θανάσης Κυσσίδης πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδος του.

 Στο 68′ ο Δημητριάδης κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 85′ το Δοξάτο έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπόσκο να αποκρούει αρχικά το σουτ του Κυριαζάκη και εν συνεχεία ο Παντίκογλου να βρίσκει το δοκάρι.

Τέλος, στο 86′ ο Δημητριάδης εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ, με τον τερματοφύλακα των Αμπελοκήπων να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Από τους τυπικά γηπεδούχους ξεχώρισαν οι:Τέλος, Καραγκιοζίδης, Δαφνάκης, Παπαδόπουλος, ενώ για το Δοξάτο οι: Γρηγοριάδης Γ., Κυριαζάκης.

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Τεξίζογλου): Μπόσκος, Κυσσίδης Κ., Άλλα, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο, Παπαδόπουλος, Κυσσίδης Αθ., Καραγκιοζίδης, Τσάννης.

Επίσης αγωνήστηκαν οι: Δαφνάκης, Τρελόπουλος, Χειλίδης, Μαυρίδης, Γιαγκάζογλου

Φίλιπποι Δοξάτου: Καραγιαννίδης Κ., μωϋσιάδης, Καράνταης, Μόσχος, Γρηγοριάδης, Δημητριάδης, Μαργαριτίδης, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Αποστολίδης, Βασιλακάκης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Βιράνης, Γρηγοριάδης Α., Παντίκογλου, Κεσσίδης

Ρεπορτάζ Γιώργος Μουρατίδης

Επιμέλεια Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *