Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-2

Την καταπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας συνέχισε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με την 5η εκτός έδρας νίκη της σε 5 αγώνες!!

Αυτή την φορά κέρδισε στη δύσκολη έδρα της Καλλιφύτου τον τοπικό Εθνικό Αστέρα με σκορ 1-2, ανέβηκε στους 18 βαθμούς και πλησίασε ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με κλασσική ευκαιρία του Παρουτσή σε τέτατετ που έβγαλε με τα πόδια ο Λαμπρινουδάκης, από εκεί και πέρα όμως η Νέα Αμισός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Παύλο Βασιλειάδη και έχοντας ένα δοκάρι με τον Παπακωνσταντίνου και αρκετές καλές ευκαιρίες.

Στο β’ μέρος και πάλι η Νέα Αμισός μπήκε καλύτερα και κατάφερε σχετικά νωρίς στο 58’ με ένα στημένο να πετύχει και 2ο γκολ με τον Παπακωνσταντίνου.

Η Καλλίφυτος έβγαλε αντίδραση, μείωσε με τον Ασλανίδη στο 70’, αλλά και πάλι η Νέα Αμισός κράτησε τον έλεγχο του αγώνα και πήρε δίκαια τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 23’ από εκτέλεση φάουλ από αριστερά και διώξιμο των αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Παύλο Βασιλειάδη που με δυνατό σουτ στο κέντρο της εστίας θα κάνει το 0-1.

Στο 58’ από κόρνερ πρώτη κεφαλιά του προωθημένου Φερσιζίδη και από κοντά ο Παπακωνσταντίνου θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Στο 70’ πολύ ωραία μπαλιά του Μαντά και ο Μιχάλης Ασλανίδης με ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας θα κάνει το 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Τάλιου Σταυρούλα και Παρασκεούδη Αλέκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ηλιόπουλος, Παρουτσής, Παπαδόπουλος, Μαντάς, Φουρουντζής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ωραιόπουλος, Καλπάκης, Ασλανίδης Μιχάλης, Φερσιζίδης και Παλατσίδης.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Κανταρτζής, Σουμπάκης, Βραμέντζαλης, Φερσιζίδης Περικλής, Μπιαζάκης Δημήτρης, Παπακωνσταντίνου, Ζαγιάκου, Πούλας, Βασιλειάδης Παύλος, Θεοδοσιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κερεμίδης, Κατσαβουνίδης, Μπιαζάκης Αχιλλέας και Μασκαλίδης

Φωτογραφιες: Στελιος Παπαδόπουλος & Ελένη Ευστρατιάδου

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *