Ορφέας Χωριστής – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Ορφέα Χωριστής με τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με το τελικό 2-2 και τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Σε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος ουσιαστικά χωρίς καμία τελική μπροστά στις δύο εστίες ο φιλοξενούμενος Ακρίτας βρήκε το γκολ με τον Μπάτζιο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Χωριστή μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και βγάζοντας αντίδραση με γκολ των Μανωλεσάκη και Αραμπατζή πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-1.

Παρόλα αυτά και πάλι ο Ακρίτας έβγαλε αντίδραση και με ένα καταπληκτικό φάουλ του Κεσόπουλου έφτασε στην ισοφάριση στο δίκαιο τελικά 2-2.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 40’ γέμισμα του Αμανατίδη ο Μπάτζιος εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και την έξοδο του Τότκα και με πλασέ δοκάρι και γκολ κάνει το 0-1.

Στο 56’ από εκτέλεση κόρνερ του Βουτσινά κεφαλιά γύρισμα του Σάββα Παπαδόπουλου και ο Μανωλεσάκης με ωραίο δυνατό σουτ θα κάνει το 1-1.

Στο 58’ εκτελεί φάουλ ο Κουμπρόγλου και ο Αραμπατζής με δύσκολη γυριστή κεφαλιά κάνει το 2-1.

Στο 87’ καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κεσόπουλου πάνω από το τείχος και το 2-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Τοπούζογλου Βασίλη και Ζάχαρη Μαρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ορφέας Χωριστής(Ηλίας Παντζαρίδης):

Τότκας, Μανωλεσάκης, Παπαδόπουλος, Παρασχίδης, Τζιρίτης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Μερτζανάκης, Αθανασίου, Κουμπρόγλου, Βουτσινάς.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μελισσίδης, Καλέργης, Δούμπλατζης.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Τάκης Στάμογλου):

Αλεξίου, Μπάτζιος, Αμπατζιδης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Ζυρινίδης, Σέγκος Θανάσης, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Τολμαϊδης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σέγκος Κώστας, Εξουζίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *